4月30日晚上, 清涼, 但我的心卻下雨
是我錯, 明明7點應該返到屋企, 但我去了旺角, 8點半才回家
是我大意, 因為要先照顧生病的 DAVID ,我放你出黎,只給你草草, 就沒有理你
看到你像扒地兔般,還未給DAVID餵藥, 想先給你來個按摩,
當給你糧時, 你第一次竟然無興趣, 走回寵內扒地, 好, 再給你按摩 -- 這是第一個不對勁,
再給你糧, 還是無胃口; 看看你的草兜,剩下一半草, 第二個不對勁,
平日你喝一支半水, 今晚只有半支, 再多個不對勁,
給你油墨菜, 食得很慢 .... 所有所有, 確實你真的吾舒服,  9點立刻打給兔爸, 說你好吾妥, 我很驚

馬上給你開一匙草粉, 老泥圓狀, 你很乖,自己食
平時你一係在寵食野, 一係出來要按摩, 但今晚, 你沒精打采, 懶洋洋扒地
我和兔爸看著你, 很心痛,
我哭著, 兔爸話JANJAN 都無事,
但看了很多帖, 很多兔兔因為不吃不喝, 很快走了
我家的MOMO 2010-5-2 04:30:30 PM

回復 12# 的帖子

JANJAN 努力,唔好放棄吖!!!
achers 2010-5-2 04:36:34 PM
JANJAN 媽JANJAN 唔會有事架....你都唔好太過責怪自己
JANJAN知道你咁傷心
佢會好快好返架
(我睇完個心都好唔舒服):063:
guggg 2010-5-2 04:47:33 PM
加油呀janjan...一定要支持住唔好放棄!!!
乖乖all屎屎啦!!!
wesky 2010-5-2 05:38:01 PM
God bless janjan
TINA 2010-5-2 06:05:12 PM
你和兔兔都要努力....
兔兔留院,你有時間就去探下兔兔..
令兔兔知道你仍然在身邊,,,,

加油呀,,,
hamster1013 2010-5-2 06:07:47 PM
Janjan加油呀!
我知道你肚仔痛,
但請你乖乖吃點東西,
再加油疴些便便吧!
我哋支持你~
kiki_kiki 2010-5-2 06:26:47 PM
janjan努力!奸爸爹~
兔地同兔爸兔媽都會為你打氣~
katkat 2010-5-2 07:01:13 PM
Jan Jan:在醫院不要害怕,只要努力吃,努力便便和尿尿,便可以和以前一樣,跟兔爸媽一起生活了。加油呀!
Jan Jan媽:很理解你的感受,但這不是自責的時候。你要保重,Jan Jan很需要你的支持和鼓勵,因為你是牠的全部。Jan Jan看到你哭,心裡也不好受。你也要像Jan Jan一樣,加油呀!
tiny_rabbit 2010-5-2 07:49:24 PM
Jan Jan 媽加油呀, Jan Jan 而家最需要你鼓勵
你唔准 Jan Jan 放棄你都唔好放棄

我同豆豆都會為你同 Jan Jan 打氣,一定冇事!!!
kikocheese 2010-5-2 08:06:28 PM
睇完jan jan媽你打既野後,差d喊左出黎,janjan會知道有你呢個主人咁關心佢架,佢會好番架,主會默默保佑佢.............

JANJAN你唔好放棄呀,要同JANJAN媽一齊番屋企,一齊玩,記得千其唔好放棄呀,一定要撐落去呀................
fishbu 2010-5-2 08:13:59 PM
JANJAN媽,,你要小心照顧自己呀~!
放心,JANJAN唔會有事架~
呢度所有兔媽兔爸同埋兔兔都會祝福JANJAN早日康復架~
加油喔~!

guinan 2010-5-2 08:27:50 PM
加油~~~
不要放棄~~
God Bless You And JanJan
crystal_xd)) 2010-5-2 09:00:33 PM
睇完之後喊左:050: ,
因為之前飛飛都有試過,
但係好彩最終都冇事...
JANJAN!!你一定一定要加油!!
唔好掉下兔爸兔媽,
全球的兔爸兔媽但願JANJAN你永遠健健康康,
早日康復!!!!!!!
Maggie)) 2010-5-2 09:22:37 PM
JAN JAN 一定OK既,一定會好返的﹗
firen_freeze)) 2010-5-2 10:00:03 PM
JAN JAN 媽,唔好唔開心住

你要保重自己呀,咁先可以照顧到JAN JAN

你同兔兔要一齊油呀!~

快速發帖