我想請問 ,
兔兔每日飲ge水有冇限幾多????????
因為我仔仔呢幾日都飲多左好多水 , 呢一個星期平均一日要加兩次水(250ml),
之前都係一日加一次 , 唔知係天氣熱左定係身體唔舒服??
佢會唔會識係咁飲係咁飲??????????????
colour)) 2010-5-4 01:36:29 AM
我家dee dee嘅水樽係500毫升..但每一日淨係飲200到#^57^#
joycecmc 2010-5-4 09:30:18 AM
兔兔年紀越大, 飲既水就越多, 天氣熱左都會飲多左水, 所以都冇話會限飲幾多, 最伯佢唔飲水..........
mandycpi 2010-5-4 11:43:10 AM
蚊蚊就一時時架, 有時唔多飲水, 平均佢每日飲200至250ml水喇...唔知算唔算正常lei:021:
光之天使)) 2010-5-4 01:01:42 PM
我家total仲少wor~
一日.....大約150ml到架咋~~
不過佢有食菜~
Y_S_ 2010-5-4 02:34:11 PM
因為係突然多成倍,嚇親我,哈哈哈
crystal_xd)) 2010-5-4 10:59:33 PM
我屋企阿月個水樽500mL,我朝頭早同夜晚都要加比佢,佢一日24小時可以飲到1000mL!:046:
GOW 2010-5-5 12:05:05 AM
我家MO仔最近飲好小水...一日都飲唔到100ML....會唔會係有病AR??正唔正常架??但係食野都正常~屎屎都正常~

快速發帖