唔知大家有冇替愛兔剪毛呢?
呢個禮拜我帶左DEE DEE去剪毛..大家覺得點呢?

食菜中.....

食菜中.....

影夠未........

影夠未........

隨相奉送一隻豬?

隨相奉送一隻豬?

剪左毛後size細左成個碼

剪左毛後size細左成個碼

m1k1 2010-5-16 07:58:07 PM
系米小天泥架?
colour)) 2010-5-16 08:12:28 PM

回復 2# 的帖子

應該係呱....但係佢無毛嘅..
有人叫呢隻嘢"新畿內亞豬"
wesky 2010-5-16 08:22:44 PM
http://zizi-land.info/viewthread.php?tid=753&extra=page%3D1

兔和蝙蝠至少有一種已知的、可以引致天竺鼠肺炎的細菌。因此,將這些動物與天竺鼠一同飼養或接近天竺鼠都是不智的。
m1k1 2010-5-16 08:43:21 PM
原帖由 colour 於 2010-5-16 08:12 PM 發表
應該係呱....但係佢無毛嘅..
有人叫呢隻嘢"新畿內亞豬"

我系mk見過..但聽人講系剃晒D毛既小天泥架咋..呃人架...
colour)) 2010-5-16 09:10:33 PM

回復 5# 的帖子

雖然係咁講...但佢地比人剃完毛應該會生番嗎...但我呢隻唔會嫁
Maggie)) 2010-5-17 05:21:08 PM
:057:  DEE DEE剪毛後同豬仔好似樣﹗:055:
小米 2010-5-17 08:59:03 PM

回復 4# 的帖子

唔講都唔知.....

兔兔剪毛之后細咗一個碼好可愛, 做咩唔自己操刀既
colour)) 2010-5-17 10:59:19 PM

回復 4# 的帖子

我都有爬過ziziland嘅文章....
我係分開佢地住嫁...只係食菜時先聚一聚嘅....
多謝提點:054:
colour)) 2010-5-17 11:01:09 PM

回復 7# 的帖子

哈哈...
有冇噤誇張..呀mong<豬>佢無毛
colour)) 2010-5-17 11:03:28 PM

回復 8# 的帖子

因為驚lo....
但係去到r記剪果陣...dee dee都不知幾乖..."洩"左:052:

快速發帖