係呢度我發現有隻兔兔同栗子好似樣,唔知係咪失散多年既姊妹呢#^11^#
栗子係領養返黎..希望唔係同1隻#^40^#

栗子味乳豬

我有1個好大既心形鼻哥窿

栗子變浪子..你睇栗子條事業線幾長#^64^#

栗子係度扮大家姐.似唔似著左高貴晚裝

Maggie)) 2010-5-19 04:25:37 PM
:057:

好可愛的肥兔呀﹗:002:
光之天使)) 2010-5-19 05:15:10 PM
哈哈~好有肉地~
第一張好正~~
栗子咁好肉,記得屋企要舖好地墊,
預防腳枕/腳瘡呀~
栗子)) 2010-5-19 05:26:46 PM
原帖由 Maggie 於 2010-5-19 04:25 PM 發表
:057:

好可愛的肥兔呀﹗:002:

正在減肥中.冇糖糖食.栗子嬲死我#^62^#
栗子)) 2010-5-19 05:32:41 PM
原帖由 光之天使 於 2010-5-19 05:15 PM 發表
哈哈~好有肉地~
第一張好正~~
栗子咁好肉,記得屋企要舖好地墊,
預防腳枕/腳瘡呀~

栗子係放養.佢除左食草+便便之外,都係地下玩.我會主意
佢成日訓訓下就變乳豬又為食.我成日係度諗栗子係咪真係兔#^50^#
firen_freeze)) 2010-5-19 05:51:39 PM
我都有影過MAX 的醜態XD

尤其鼻窿果張...:037:

最後果張栗子好好肉呀~ :023:
栗子)) 2010-5-19 06:08:19 PM
原帖由 firen_freeze 於 2010-5-19 05:51 PM 發表
我都有影過MAX 的醜態XD

尤其鼻窿果張...:037:

最後果張栗子好好肉呀~ :023:

唔知點解我覺得栗子愈醜愈可愛.所以成日影佢鼻窿#^51^#
你話乳豬個張?個陣岩岩領養栗子.
已經剪左毛.可能佢扒係度所以睇洛肥D(藉口#^67^# )
PhoenixY)) 2010-5-19 06:39:58 PM
一D都唔醜, 仲好可愛添.:073:
好得意, 有D相見粟子既耳子同眼圈係黑色, 但有D又見係咖啡色.
栗子)) 2010-5-20 12:34:23 AM
原帖由 PhoenixY 於 2010-5-19 06:39 PM 發表
一D都唔醜, 仲好可愛添.:073:
好得意, 有D相見粟子既耳子同眼圈係黑色, 但有D又見係咖啡色.

係我醜化佢..栗子係啡色嫁.可能光暗問題
哈哈..你隻兔兔都有畫眼線#^4_002^#
珊迪小姐 2010-5-20 12:44:07 AM
栗子真係好靚,一d都吾醜呢~~
超重了??而家幾多磅呀??:026:
firen_freeze)) 2010-5-20 12:53:04 AM
原帖由 栗子 於 2010-5-19 06:08 PM 發表

唔知點解我覺得栗子愈醜愈可愛.所以成日影佢鼻窿#^51^#
你話乳豬個張?個陣岩岩領養栗子.
已經剪左毛.可能佢扒係度所以睇洛肥D(藉口#^67^# )

我都覺愈醜愈可愛:039:

栗子)) 2010-5-20 11:11:30 AM
原帖由 珊迪小姐 於 2010-5-20 12:44 AM 發表
栗子真係好靚,一d都吾醜呢~~
超重了??而家幾多磅呀??:026:

我成日都話栗子好醜樣.其實講緊反話,我都覺得栗子好靚女#^58^#
上次睇醫生磅到5點1磅..但我又唔覺栗子肥.仲想幫佢增肥.
可能覺得兔兔愈肥愈可愛..不過為左栗子健康..減肥減肥#^21^#
栗子)) 2010-5-20 11:13:17 AM
原帖由 firen_freeze 於 2010-5-20 12:53 AM 發表

我都覺愈醜愈可愛:039:

佢個咀仔XD..哈哈..好似係度笑緊咁..好可愛#^13^#
katy)) 2010-5-20 11:23:50 AM

回復 11# 的帖子

:037: 嘩哈哈哈哈!!! MAX奸笑呀!!!
我都有影呀B D醜態,遲D等我搵返出黎先~~~
栗子)) 2010-5-20 01:34:18 PM
原帖由 katy 於 2010-5-20 11:23 AM 發表
:037: 嘩哈哈哈哈!!! MAX奸笑呀!!!
我都有影呀B D醜態,遲D等我搵返出黎先~~~

1齊鬥醜..睇下邊個醜D#^31^#
其他兔媽兔爸睇到1定會咁--->#^33^# 哈哈

快速發帖