呢間係兔爸用ABC膠板整o既冰屋,
保溫唔錯,又唔怕小榛會咬!
冰屋用左一粒800ML o既超極冰,
溫度可保持係20 - 24度, 8個鐘!!

小榛勁鍾意!!入o左去唔肯出嚟!!#^43^#
原來兔兔真係勁怕熱o既!!

天才文仔 2010-5-23 12:42:31 PM
整得好靚呀,不過兔兔過多一排實會咬abc膠架,建議你間屋表面再貼d硬既膠片之類既野.
hkrchei2 2010-5-23 01:05:35 PM
想問下超極冰係邊買丫~???
可以POST相上黎睇下MA???#^77^# #^77^#
smallsuishan 2010-5-23 01:06:40 PM
小心兔兔咬ABC膠!!
光之天使)) 2010-5-23 01:17:28 PM
小榛唔會咬ABC膠咩?
比著TOTAL一定食晒~
elvisli 2010-5-23 02:11:21 PM
下面放alex散熱板可以效果更好
Optcrazytracy 2010-5-23 03:47:43 PM
ABC膠板之前用o左一段時間, 無見兔兔咬過, 不過我會小心留意! 謝謝!

超極冰係好多地方都有, 我地係油麻地永X百貨買o既!

下面大果粒係800, 上面係210

下面大果粒係800, 上面係210

wesky 2010-5-23 04:38:41 PM
超極冰 =0=
睇落真係好似好勁
冰屋幾靚~~
mandycpi 2010-5-23 06:20:35 PM
小榛o既兔爸係高手WOR, 整得好靚呀....
anthony 2010-5-23 07:17:39 PM
超極冰幾多錢架._."???
usagilai 2010-5-23 07:38:39 PM
超極冰 同 冰種 有咩唔同呀??
m1k1 2010-5-23 09:00:13 PM
西利啊!!!!#^80^#
hkrchei2 2010-5-23 09:04:29 PM
我岩岩係永安個WEBSITE 見到~~ 有多好種超極冰

http://www.wingonet.com/

copied from 永安wedsite~
「冷 暖 寶 超 極 冰」給 你 信 心 保 證,根 據 測 試 結 果,超 極 冰 的 冷 凍 表 現 比 一 般 傳 統 水 冰 超 出 12 倍,及 比 市 面 上 其 他 藍 冰 種 優 勝 6 倍
一 種 新 改 良 冰 種 能 保 持 攝 氏 零 度 至 零 下 10 度 的 超 低 溫 長 達 10 小 時 或 以 上。

Optcrazytracy 2010-5-23 09:18:26 PM
我買果時"永X"特價有九折 $76.5
尤尤 2010-5-23 11:29:22 PM
原帖由 optcrazytracy 於 2010-5-23 09:18 PM 發表
我買果時"永X"特價有九折 $76.5

嘩...原來要咁貴架~
個屋仔好靚..兔媽整得好有心機....
搞到我都想整番一間...哈哈#^80^#

快速發帖