Codos電鏟 (CP-7800)一年保養 $198

http://i1.hk/viewthread.php?tid= ... page%3D1&page=1

聽電話個靚女好好人~~
可以MTR交收,約左明天拿~~
睇下好唔好用先~~~
wesky 2010-5-23 07:43:29 PM
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1124129988
yahoo $160蚊咋  
唔好買貴野 @@
usagilai 2010-5-23 07:50:35 PM
果個冇保養呀,其他MTR交收要+$20,
Codos間野向深圳架,呢到壞左佢會幫我整
smallsuishan 2010-5-23 08:31:13 PM
講真....人地話有保養都唔知信唔信得過!!~
我上次買$160 係旺角MTR交收
lingyan 2010-5-23 11:10:51 PM

回復 4# 的帖子

同意,大陸保養真係信唔過,同埋我唔信百零蚊貨仔佢會幫你拎返大陸整...
都唔知運返大陸既費用駛唔駛你自己負擔返既 ...
慧威喂 2010-5-23 11:28:48 PM
Hill媽, 我琴日買左yahoo $160果個
不過今日先發覺無支油, 你買果時有無?
仲有支油有無用架?
今日幫兔兔剪時, 唔多識用, 嗚嗚:016:
有無人教下, 或者有無教學影片?
smallsuishan 2010-5-23 11:41:13 PM
個支油 我上次買個哥仔話唔建議用
其實你要慢慢剷

其實順同反方向都得
順即係由頭去尾 就會剪得慢d 都會剪得靚少少
反即係尾去頭 咁你就要再慢D 因為D毛幼
不過 你一定一定要落左個3mm/6mm個套先
落左你點剪都唔怕整到兔兔
第1次剪 不妨搵多個人幫手 咁你都可以專心剪
wincy)) 2010-5-24 12:33:42 AM
記得加刀托呀!
唔係會好貼ga~~
我有上便紅色果部,,,
冇估錯你果部唔加托會=紅色果部ge最貼
同埋記得小心d皮會剷傷
仲要睇下刀頭會唔會太熱

uumeme 2010-5-24 09:47:21 AM
星期日才替兩小兔剷完毛, 而家變得頭大身細超攪笑...:073:
慧威喂 2010-5-24 01:50:40 PM
原帖由 smallsuishan 於 2010-5-23 11:41 PM 發表
個支油 我上次買個哥仔話唔建議用
其實你要慢慢剷

其實順同反方向都得
順即係由頭去尾 就會剪得慢d 都會剪得靚少少
反即係尾去頭 咁你就要再慢D 因為D毛幼
不過 你一定一定要落左個3mm/6mm個套先
落左你點剪 ...

Hill媽, 我諗可能係D毛真係好幼, 仲係BB毛
我都揾左幫手, 最後係用左剪刀+牙剪, 再用電剪修下
我都剪左2小時有多:026:
下次先試下慢慢用電剪

快速發帖