隻兔仔係型...
不過又覺得佢好可憐!!
但係都幾特別
http://www.youtube.com/watch?v=gBtfb6KOl00&feature=related
hkrchei2 2010-5-24 10:00:19 AM
一d 都唔型丫~!!!!!:069: :069:
Maggie)) 2010-5-24 10:43:28 AM
原帖由 千秋王子 於 2010-5-24 02:23 AM 發表
隻兔仔係型...
不過又覺得佢好可憐!!
但係都幾特別
http://www.youtube.com/watch?v=gBtfb6KOl00&feature=related

:050: 可憐的兔兔﹗:047:

千秋你自己好好諗清楚,你自己染髮都會「la」親頭皮,更何況係皮膚嫩薄的兔皮﹖﹗
:019: :019: :019:
:004: :004: :004:
katy)) 2010-5-24 06:01:15 PM
好核突呀...
佢舔毛果陣食返哂D染髮劑............#^73^#
tunG-jaIi:) 2010-5-24 08:14:50 PM
-口-
型又點-_-
傷哂果陣吾慌吾型啦真係
千秋王子 2010-5-29 03:14:47 AM
幫佢焗油^^:062:
syl 2010-5-29 04:09:59 AM
omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #^62^#

我之前係mk 見過一隻好可愛既狗仔
佢對耳仔係螢光粉紅色的
好想問下個sales 係天生定後天
如果係後天就真係太可憐啦~~
m1k1 2010-5-29 09:42:35 AM
妖D人變態架!!!!!!!
天才文仔 2010-5-29 11:33:25 AM
坦白講,我是被驚嚇了,想也沒想過會發生這種事.........
:056:
其斤 2010-5-29 01:51:57 PM
:066: :066: :066:
個感覺。。。
好唔健康...好色素...

不如個主人都染到成身形光粉紅啦= ="
好似avatar咁~不過轉左做螢光粉紅~仲形啦!!
`c0ney:) 2010-5-29 05:47:43 PM
其實..我覺得好核突 -.-
咁型 不如幫自己染 唔好傷害無辜 (n)
我家的MOMO 2010-5-29 06:45:59 PM
搞错吖,掂解d人可以咁變態架:011: :011: :011: :013: :013: :013:
寶寶龍 2010-5-29 07:33:23 PM
我覺得隻兔仔好可憐......#^32^#
crystal_xd)) 2010-5-30 01:08:43 PM
將個主人染到五顏六色仲型呀!!
千秋王子 2010-5-30 11:51:40 PM
可能啦- -
:044: :044: 隻兔仔好慘呀!!!!

快速發帖