雖聽說這玩意挺危險的.....

不過反覆決定之後...今天還是還回來了^^||

不過話說回來....它的市價還真的跳上跳下的啊@@

明明同一牌子....[藍色盒的~~我記得某上角有隻倉鼠的]

X號兔三十~~

Q 店三十五

Q兔x廿五~

X蘿蔔三十七....差別還真不少呢~@@|||

我想唯唯會盡慶地玩....吧?@@在牠有心情亂竄的時候...^^"

我在Q兔買的~~~因為便宜得多呢~~^^||

讓我想想...除了橙色~還有藍色~紫色和青藍色呢!

☆傻婆`linG﹏ 2008-8-13 07:38:52 AM
我都想買喔
但我這裡的
要50多元呢
真的很貴-w-
甜品糕 2008-8-13 11:37:12 AM
我記得有一次要帶鼠鼠落一落樓下, 不過果陣我又未買手提籠,
於是我就將鼠鼠放入呢個波波入面, 將個波波擺落紙袋帶佢落街~:037:

你隻橙色唔錯哦, 都好透明喎
我果個係黃色架, 不過唔知用得舊定點啦, 好似仲深色過你個橙色哦~_~
小草妹 2008-8-13 12:56:31 PM

棉花糖小朋友玩得好開心:073:
evedrm 2008-8-13 01:10:32 PM
我都有一個....佢地好鍾意玩..~~XD
aR婷 2008-8-13 04:35:28 PM

我都有buy

我都有buy~
是黃色,but已比鼠鼠撞花了......:077:
檸啡 2008-8-13 04:46:26 PM
我果個係細既細紅色球

回樓上aR婷: 1定會撞花咖,因為作用係俾佢周圍走ma
吃不到的蘋果 2008-8-13 11:16:57 PM
可是剛剛和牠出門玩......

牠似乎不太喜歡~在球內亂竄....

有點不安呢@@|||||

另外....我始終覺得它的氣孔會絆腳的....小心點@@|||
小草妹 2008-8-13 11:19:57 PM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-8-13 11:16 PM 發表
可是剛剛和牠出門玩......

牠似乎不太喜歡~在球內亂竄....

有點不安呢@@|||||

另外....我始終覺得它的氣孔會絆腳的....小心點@@|||

我果個d氣孔細d ga
個波細少少 不過睇落實淨d
hin63732127 2008-8-13 11:37:36 PM
i buy 40$(small)
◆﹏髒髒子 2008-10-15 06:52:53 PM
我買60幾蚊-v-""
貴左- -已加買左大籠比佢無再用
同埋比佢撞爆左xD
【細賢】 2008-10-17 09:51:02 PM
我都有個黃色的,,"

d小露寶係咁跑haha,,"
LUI1031 2008-10-18 09:18:54 AM
我都係係Q兔X到買...
本身佢仲平D,15$俾多個我(不個係個蓋裂左少少)
ta_ta 2008-10-20 01:01:14 AM
係咪最細都係5吋大:046: :046: ??
拉比藍 2008-10-20 10:08:37 AM

回復 # 的帖子

pet-xxxe 有個7寸半...你可以去睇一睇

快速發帖