呢排burger d cc真係細粒左
所以決定星期4off要帶佢去check下!
不過之前搵開dr yen今次睇betty唔知會點呢@@
其實佢地邊個好d嫁?
光之天使)) 2010-5-26 10:55:28 AM
兩個都一樣咁好~好細心架~
佢地兩夫婦黎~
otola 2010-5-26 11:04:24 AM
下, 原來 yen 同betty 係couple ....
好:038:  , 可以一齊返工,
redbean 2010-5-26 11:39:15 AM

回復 2# 的帖子

O~唔講都唔知添:032:
為食仔 2010-5-26 01:34:08 PM
真係好幸福,可以一齊返工,大家又係咁有愛心!點解會知道佢地係couple???
wincy)) 2010-5-26 02:05:22 PM
不過聽姑娘講dr yen而家得星期2下午係到炸!
喵女)) 2010-5-26 04:22:52 PM
我已經對九龍城動物醫院無哂信心,,
係一d都無...#^3_002^#
guggg 2010-5-26 04:36:23 PM
喵女: why?
喵女)) 2010-5-26 07:47:05 PM
講起就嬲#^62^#
果次帶小吉去絕育
D護士態度差到...
叫我帶草同水~走個時又唔記得俾返我..
搞到小吉係咁發脾氣
又收多我錢..
藥瓶都俾佢地打破= ="
搞到小吉又冇藥食又冇水飲..
D藥叫佢地行前幾步俾返我又唔肯..
我一個女仔又帶著小吉..
只好返屋企附近GE動物醫院拎藥..佢地話俾小吉需要GE藥GE資料佢地
咁我就可以俾第2間動物醫院拎藥
BUT又要我俾多次錢錢..
為了小吉..喊到要忍..
我以後令願去遠D睇其他醫生都唔再睇佢地#^56^#
唉......
guggg 2010-5-27 10:02:00 AM
可能咁o岩某一位姑娘唔係咁好?!
因為我去左咁多次,我都覺得大部分既姑娘幾好人,無試過有唔禮貌既對待,其中一位仲非常之nice^^
喵女)) 2010-5-27 01:02:24 PM
可能啦~果個係男仔....同一個女人..
happygirl2009 2010-5-27 01:05:04 PM
試過2次都係打電話去book果時d態度唔好..人情冷暖
光之天使)) 2010-5-27 01:25:12 PM
我自己都去過九龍睇幾次,
覺得次次都好nice架wor....

可能真係咁岩請著個唔好既...
btw vets 好就最緊要既...
姑娘呢d野...我地夾到就夾,夾唔到咪忍左佢lor~

快速發帖