roadshow既嵐嵐同雪雪,
雪雪又靚又大既圍巾嫁,
而嵐嵐就有好憂鬱既眼神:060:
佢地係有名無實既夫妻,
呢d係戶外難得影到既相黎嫁!!:012:
有d因為post唔到出黎,
所以大家可以上去睇,
http://www.facebook.com/home.php ... 818074&v=photos

wesky 2010-5-30 10:56:39 AM
個節目做d咩架??
兩位個頭好圓 ar cute~∼ 
KANGAI=] 2010-5-30 11:13:59 AM
佢地咁似樣既..
好可愛=)
crystal_xd)) 2010-5-30 11:14:25 AM
個節目係巴士上面果d電視片黎嫁!
個節目係問返個主人點去照顧佢隻寵物呀~
點同佢玩呀,
同埋影返隻寵物咁l0r~
最後,應該會叫返d人唔好虐待佢地,
兔仔果集好似係冇咁講,
我唔記得啦-3-
crystal_xd)) 2010-5-30 11:15:21 AM
哈哈,
佢地直頭成個餅印咁啦!!
fishbu 2010-5-31 12:48:55 AM
:023:  好得意呀!! 似乎係pure架喎@@
津津豬 2010-6-1 01:53:18 PM
兩隻痴頭芒白雪雪,好可愛呀!:073:
otola 2010-6-1 02:40:39 PM
嵐嵐同雪雪,
你地駛吾駛咁可愛 ~~~
可吾可以做我 2個仔的女朋友:060:
connie0909 2010-6-1 07:12:03 PM
我係巴士都睇過...個節目係講被收養既動物...跟住叫個主人講返點樣見到佢地....同埋收養佢地...
crystal_xd)) 2010-6-1 08:32:55 PM
原帖由 otola 於 2010-6-1 02:40 PM 發表
嵐嵐同雪雪,
你地駛吾駛咁可愛 ~~~
可吾可以做我 2個仔的女朋友:060:

人地嵐嵐仔黎嫁,但係佢好樂意做你隻仔既女朋友嫁xdd
crystal_xd)) 2010-6-1 08:37:20 PM
原帖由 connie0909 於 2010-6-1 07:12 PM 發表
我係巴士都睇過...個節目係講被收養既動物...跟住叫個主人講返點樣見到佢地....同埋收養佢地...

係呀,都係差唔多講呢d野=]
嵐嵐都係比人遺棄既,
嵐嵐個前主人因為嵐嵐有病而唔要佢,
嵐嵐之前係蛋蛋附近生濃瘡,
所以個前主人就唔要佢,
嵐嵐果陣病到好勁,
都係而家呢個主人幫佢醫好的,
所以嵐嵐而家呢個主人其實真係好錫佢地!=]
兔奴)) 2010-6-3 12:45:34 PM

回復 9# 的帖子

快速發帖