我幫老虎仔預約左去兔協剪趾甲lu.
但係唔知答咩車好!
我淨係知道可以答mtr.兔協網有寫,
我諗住答完mtr,再去黎的士.
但係冇理由次次都答的士架,係咪?#^16^#

請高人指點指點啦#^43^#
定係你地覺得答mtr,再轉的士會好d?
瑤妖=) 2010-5-31 05:43:08 PM
#^11^# 有冇人?
katy)) 2010-5-31 05:46:18 PM
你可以行左一次先,或者搭的士去果陣認下D路…
不過而家天氣咁熱,搭的士好D! 旺角真係熱到人都溶
Maggie)) 2010-5-31 05:51:14 PM
:057:
1. MTR 朗豪坊出口出左去,見到朗豪果個大雕塑(在h&m旁邊),唔好向旺中果個方向,向後行......
2. 過兩條馬路,之後就會見到間陳記(茶餐廳)-橙色招牌..........
3. 行到過去,旁邊有樓梯上去........一上就係架啦:057:

syl 2010-5-31 05:55:44 PM
原帖由 Maggie 於 2010-5-31 05:51 PM 發表
:057:
1. MTR 朗豪坊出口出左去,見到朗豪果個大雕塑(在h&m旁邊),唔好向旺中果個方向,向後行......
2. 過兩條馬路,之後就會見到間陳記(茶餐廳)-橙色招牌..........
3. 行到過去,旁邊有樓梯上去........一上就係架 ...

地鐵出好近架咋, C4出口呀~
wesky 2010-5-31 06:00:36 PM
搭地鐵~~~
katkat 2010-5-31 06:04:09 PM
兔協離地鐵站出口既路程好短。若你在盛兔兔的袋內加了冰種(即十蚊店賣個種)因該問題不大。
m1k1 2010-5-31 06:38:55 PM
我偷搭地鐵架咋#^64^#
你系H&M果個出口出,直行就會見到!佢要上去架,吾系地下
阿蚊 2010-5-31 11:21:45 PM
係呀....係幾近架
怕槷可以係朗豪坊mtr出....係h&m個門口去
過左馬路兜過朗豪酒店..(即係行多個街口..過多條馬路)
望上一樓會見到印住兔協標誌既玻璃窗架la#^9_003^#
珊迪小姐 2010-6-1 09:27:29 AM
離MTR好近 等得的士尼都可以行到去lu~
朗豪坊出口 但吾好出朗豪坊果邊
要出左面上樓梯果邊就最近了
一出對面就係H&M 再直行過兩條馬路就係
所以吾駛搭的士啦 #^64^# ps記得比幾條草同冰種呀

快速發帖