帶佢睇醫生要買左佢....我應唔應該收養佢?
我家有已有一隻3.5years old寶貝兔
katy)) 2010-6-1 11:32:54 AM
樓主… 我之前都好似你咁,但係諗深一層其實係間接支持賣兔活動。又或者d兔有病唔理佢,反正有好心人要左佢。

我都想同d用錯方法ge賣兔人講下,但貿貿然去話比佢知正確的知識人地未必理你,都唔知你係邊個…

話比人知有呢個論壇都唔錯^^ 可以印D統一ge咭片 / 貼紙比寵物店貼係告示板度 (以防有人用心不良,拎左呢個壇ge名義做其他野)
choi_ching 2010-6-1 12:18:28 PM
原帖由 elvisli 於 2010-6-1 01:49 AM 發表
我都有呢個衝動..想話比人知有兔兔網可以教佢地養兔兔

既然你住得咁近 我覺得可以試下 (好似我咁厚住臉皮 去同人講 可能見到果個主人你未必有勇氣去講 但見到紙盒內既兔兔同佢既用品 你就會有突如其來既勇氣同衡動架啦)

試下啦 試完睇下再同我地講下 其實我真係覺得work架 幫完兔兔真的可以開心一整天
juju 2010-6-2 11:00:54 PM
今日再去探兔BB, 佢已經比人買左, 希望佢遇到o既係好人啦~~
choi_ching 2010-6-2 11:51:33 PM
原帖由 juju 於 2010-6-2 11:00 PM 發表
今日再去探兔BB, 佢已經比人買左, 希望佢遇到o既係好人啦~~

我都今日去行過

快速發帖