正衰人!!!
係uwxnt寵物區 見到賤ken又開post賣兔
係堆兔相中 不難發現佢屋企成屋兔籠 簡直當左自己屋企係"生產"工場
今次一賣賣7只 真係慘不忍睹 #^56^#
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D2
究竟我地有無野可以做到?救下d被人當做生仔工具既兔兔&打壓無良兔販???
Maggie)) 2010-6-1 12:52:24 PM
其實我地係咩都做唔到﹗只能講比forum d 人知道,佢完全唔識養兔同埋佢係兔販。:050:

講比forum d 人知又點呀,佢地咪又會話我地多事﹖﹗:052: 但唔知點解,佢都有die-hard fans............

但,我睇返d相,想講,如果佢果d係純種侏儒兔的話,我真係未見過咁長耳既「侏儒兔」................:052:
千秋王子 2010-6-1 05:11:27 PM
`c0ney:) 2010-6-1 06:05:06 PM
我覺得話佢賤都唔夠 - -
兔都唔識養仲話咩繁殖專家 #^31^#  

仲有 個到好多人都當兔仔係貨.
一d尊重生命既意識都冇 剩係知唯利是圖 #^62^#
古古力;$ 2010-6-1 06:18:05 PM
岩岩睇錯佐以為係ken要賣曬佢一屋既兔籠
我仲鬼咁開心以為佢終於收山tim
原來吾係= =
珊迪小姐 2010-6-1 06:40:28 PM
原帖由 古古力;$ 於 2010-6-1 06:18 PM 發表
岩岩睇錯佐以為係ken要賣曬佢一屋既兔籠
我仲鬼咁開心以為佢終於收山tim
原來吾係= =

佢d兔籠都幾殘 邊都開始生"秀"
而且佢做甘多衰野 害甘多兔兔 真係送比我都吾要!!哼!!#^62^#
syl 2010-6-1 07:21:07 PM
我希望佢只係張d兔仔係擺埋一齊影相啦...
咁我見佢寵入面有木板, 有廁所, 又有教d兔仔去廁所, 都冇寵物店咁污糟
生活環境應該都唔會太差既 (希望事實都相見的一樣)
我地做唔到d咩, 剩係希望佢真係提供一個好既環境比d兔兔健健康康咁成長啦
wesky 2010-6-1 08:17:46 PM
有個新post賣5隻侏儒兔, 一 pair pair, 似係生完唔要果種
jackal_1102 2010-6-1 10:51:22 PM
係段片入面可以見到..佢成個露台都係養兔既~
係大量繁殖...佢不斷賣兔~黎搵錢~   每隻賣$400
不過又有D人會同佢買..呢個先係問題..:044:
elvisli 2010-6-1 11:19:41 PM
上去留下言..話佢之前d衰人就ok
千秋王子 2010-6-2 01:53:12 AM
:052: 忍無可忍呀!!
報警拉佢啦!!!
咁對d兔仔....
firen_freeze)) 2010-6-2 01:52:09 PM
:051: 係咁俾人罵都仲敢出黎賣兔。

簡直無恥
`c0ney:) 2010-6-2 07:20:21 PM
相信如果大家睇佢yahxx blog既話會仲氣憤 -  -
d兔仔關係亂到 .. 仲唔知係唔係近親
alaneva 2010-6-2 07:36:16 PM
呢個賤ken真係好厚面皮:056:
pooh2347 2010-6-3 11:04:38 AM
如果我要告佢!要有咩證據!

快速發帖