正衰人!!!
係uwxnt寵物區 見到賤ken又開post賣兔
係堆兔相中 不難發現佢屋企成屋兔籠 簡直當左自己屋企係"生產"工場
今次一賣賣7只 真係慘不忍睹 #^56^#
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D2
究竟我地有無野可以做到?救下d被人當做生仔工具既兔兔&打壓無良兔販???
anthony 2010-6-3 06:39:11 PM
=.=好嬲 如果可以搵到廿幾三十人一次買哂佢d兔等佢冇得再搞咁多野就好
不過事實冇咁容易- -"我未養兔兔個陣已經留意佢 到我大囡都差唔多一歲- -仲搞緊
wesky 2010-6-3 10:01:32 PM
有人同佢買, 佢咪繼續買黎生囉 = =
KANGAI=] 2010-6-3 11:07:58 PM
呢個人真係好賤...
都唔知佢咩人黎既...
超無良心...
D兔兔好慘!!!!
Jessie)) 2010-6-6 10:35:10 PM
大家一人一個account 努力咁罵佢啦, 點醒d人等佢地唔好再買
happygirl2009 2010-6-6 10:43:26 PM
佢擺明長期自己係屋企大量繁殖之後出售
可唔可以告到佢ga?無牌係度賣兔!
11.21 2010-6-10 05:27:48 PM
應該好多呢D人
我有個fd都係呢行,,根本冇人捉
adamchan1023 2010-6-13 05:05:03 PM
為左賺錢…不擇手段…人揸…
甘對D兔兔…兔兔真慘……大家一定要努力轟炸距…
瑤妖=) 2010-6-27 12:05:50 AM
我岩岩諗住養兔兔果時.我諗住去佢到買架.
因為我唔知佢係咁鬼衰@@.
好彩我冇同佢買姐.

而家我養緊老虎仔^^
老虎仔唔係係佢到拎架.
KooDevil 2010-7-6 11:18:31 AM
in some way these bunnies are treated better than those in pet shop and the only way to stop them is the government setting up laws, which is really impossible in hk

快速發帖