http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

1.      待領養動物的品種 : 侏儒兔
2.      待領養動物的性別 :女
3.      待領養動物的健康狀況 : good
4.      待領養動物有否殖入晶片: no
5.      待領養動物的年齡 : 3個月
6.      待領養動物的外觀 : 黑色
7.      待領養動物的性格 :活潑,温純,可抱上手玩
8.      待領養動物的來源: Pet Shop
9.      待領養動物能否與其他動物或小孩相處: yes
10.     是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 是
11.     待領養動物之提供者的稱呼 : Brandon
12.     待領養動物之提供者的聯絡方法 : [email protected]/tel:61525354

兔仔連籠全套原價千五元,現在象徵式憑二百元慈善機構收據代替!

佢個樣有d似我之前想領養既Choco
m1k1 2010-6-1 12:39:54 PM
我都見到呢個post...唉!D人真系好衰
choi_ching 2010-6-1 12:57:08 PM
原帖由 m1k1 於 2010-6-1 12:39 PM 發表
我都見到呢個post...唉!D人真系好衰

買左返黎一排就唔要好衰
m1k1 2010-6-1 01:05:45 PM
原帖由 choi_ching 於 2010-6-1 12:57 PM 發表

買左返黎一排就唔要好衰

吾指買左返黎一排就唔要既好衰,其實好多人都好衰!#^62^#
sweetieminnie 2010-6-1 03:24:40 PM
隻兔兔好得意/_\  佢好可憐...
好想接佢返屋企阿T^T
m1k1 2010-6-1 05:18:12 PM
原帖由 sweetieminnie 於 2010-6-1 03:24 PM 發表
好想接佢返屋企阿T^T

考慮清楚先好!
smallsuishan 2010-6-1 06:49:33 PM
原帖由 sweetieminnie 於 2010-6-1 03:24 PM 發表
好想接佢返屋企阿T^T

唔好因為一時衝動而帶兔兔番屋企
有好多野要考慮
當你考慮晒同屋企人都同意你先決定接兔兔回家吧
喵女)) 2010-6-2 12:23:19 AM
象徵式,,咪又係要錢..#^37^#
FATO_W 2010-6-2 01:44:29 AM

回復 8# 的帖子

唔係牙
佢係要你捐200蚊去是但一間慈善機構
用發票可以領養兔兔...
喵女)) 2010-6-2 04:35:56 PM
原帖由 fato_w 於 2010-6-2 01:44 AM 發表
唔係牙
佢係要你捐200蚊去是但一間慈善機構
用發票可以領養兔兔...

O~~明白了~
仲以為佢自己收tim><"
srysry
kenixester 2010-6-2 05:32:37 PM
我睇唔到個post喇

快速發帖