wesky 2010-6-6 01:21:32 AM
佢地會食盲腸便, 有益架~
兔霧草;)餅姬 2010-6-6 02:17:38 AM
正常嫁,,唔好阻止佢=V=
chacha 2010-6-6 08:44:27 PM
我果隻連普通的屎都食....仲要食得幾多....咁又係咪正常? :056:
hh0 2010-6-6 10:00:26 PM
原帖由 chacha 於 2010-6-6 08:44 PM 發表
我果隻連普通的屎都食....仲要食得幾多....咁又係咪正常? :056:

普通屎都食甘多一定唔正常
係咪唔夠草要番咬D cc
wesky 2010-6-6 10:02:51 PM
食普通c 無問題既, 只係硬c 無營養價值 ~
佢平時有冇食草架?? 有草食都仲要食硬c??
firen_freeze)) 2010-6-6 10:53:24 PM
近排我隻兔都係咁...

會咬碎D硬屎...

唔知係咪腸胃差左,消化得唔好,搞到隻野聞到硬C有食物的味道#^40^# (<--推測)
chacha 2010-6-6 11:30:19 PM
有食草架, 不過佢好似好鍾意食屎咋 :056:
同埋好似掘D尿堆....(教緊去廁所)
winter)) 2010-6-7 03:12:22 AM
我果隻都係會食反自己盲腸便;D硬C佢要黎玩 咬到碎哂 俾野我做:052:
katy)) 2010-6-7 10:59:37 AM
軟便會吃,間唔中接唔切會跌左去廁所;
硬便不會吃,有時卡住左去底盤佢會咬碎,或者出黎玩便左佢會又咬碎 (意圖毀滅証據,但係絕育之後冇呢個情況lu)
尤尤 2010-6-7 07:52:29 PM
佢地會食盲腸便...係佢地未消化完....所以係有益既~
咖啡會咬碎D硬屎...我覺得可能好玩呱~
adamchan1023 2010-6-10 04:39:58 AM
:041: 我果隻距食左便便時我都唔知…距大左出地面果d永遠唔會食
唯一食既時候就係距自己伸個頭去距自己個patpat度食
我初頭重意為我呢隻點解唔會食自己D便便…但最近先發覺…距原來伸個頭去patpat果度直接食…=____=
之前意為距舔patpat毛架…但發覺距每次舔完個patpat就咬咬咬…重意為食距食唔知乜鬼野
我隻衰仔太鬼鼠了=___=

快速發帖