今日我起早既時候見到我隻兔兔死左唔知點解.....
我就開始喊.....
我唔知佢點解會死.....
我就打比我啊爸......
佢話今晨都無事.....
之後我就去整佢啦....
睇到佢PETPET有軟便....
我就想問下你地係唔係姐係腸停呢......

希望你左彩虹橋過得開心......

hh0 2010-6-12 06:15:18 PM
係唔係肚all
wesky 2010-6-12 06:55:50 PM
腸停係完全無便, 廁所有冇便? 有冇食野?
最近有冇咩唔妥或特別事, 飲食轉變?

R.I.P.
choi_ching 2010-6-12 07:15:36 PM
Rest in peace
bbandwingki 2010-6-13 01:04:41 AM

回復 3# 的帖子

唔知呀.....
好早就死....
因有2隻所以一定有便便.....
adamchan1023 2010-6-13 04:26:49 PM
點會甘既…:061: …太突然了吧…希望距左上面會快快樂樂啦
happygirl2009 2010-6-13 05:13:38 PM
R.I.P
太突然了
如果係我我都會承受不了

振作呀樓主!
elvisli 2010-6-13 05:15:57 PM
可能是腸胃早2日已經有事,但未能察覺得到..

兔兔...安息了
elvisli 2010-6-13 05:28:28 PM
可能是腸胃早2日已經有事,但未能察覺得到..

兔兔...安息了仲有另一隻兔兔要你睇住..要振作
fishbu 2010-6-13 11:47:05 PM
點點rest in peace...
我隻奶茶都係突然離開...(6月3)
要振作喔~!
bbandwingki 2010-6-14 07:43:54 PM

回復 9# 的帖子

我而家唔咁出街....
怕一番到會見到佢死左.....
我而家隻兔兔成日都唔行....
可能佢熱....
係早上既時候我就會放一盒冰比佢.....
佢就好涼.....
bbandwingki 2010-6-14 07:46:25 PM
我想問你地會唔會比兔糧嫁.....
我只係比草佢地食......
我姑姐話一定要比兔糧......#^66^#
elvisli 2010-6-14 08:08:56 PM
其實不一定要食糧
emily_520825 2010-6-18 11:10:11 AM
我個隻糧係零食......因為佢腸胃差.....
試過一次病得好勁.....直情屙好似沙咁既便便......真係死過番生呀
之後我就唔再俾糧...就算俾左幾粒都要留意住佢0的便便
只係比草佢健康0的....不過要make sure 一定夠食

快速發帖