我想同大家分享我前日發生的趣事A_A

我果日見有時間就開左兔兔籠門俾佢出來玩,
但是其實我有d唔舒服, 咁我幫佢開完門走到房門口就暈倒躺左係地下,
(其實係耳水不平衡, 姐係企唔起身不過有意識既)
豆潤見狀, 我就聽到佢立即由籠跑出來用頭仔係咁推我的腳, 不過我仲係好暈動不了,
推左一陣佢見我唔起身, 就走來我頭度舔我額頭, 我覺得好好笑^^就好返D喇有返專注力,
之後八卦想睇下佢會點做, 點知佢可能想嘈醒我, 就跳上茶几把上面所有野都推哂落地...
=___=我立即精神哂......爬起身清理現場, 佢見我起返身就立即跳返入籠喇,
過左陣仲咬左我一啖好似嬲我嚇佢tim!!

我估唔到佢都會明白我唔舒服wor^^!!

之後件事同返屋企人講, 我阿哥就有咁既睇法:

兔兔見到我訓左係地下
兔兔心想: 媽媽係唔係訓左呢?出來8下先~
推推推
兔兔心想: 唔郁既, 拿, 再俾次機會你
舔舔舔
兔兔心想: YEAH!阿媽訓很香!!我可以去百厭喇!!!!
推哂D野落地....媽媽醒來....
兔兔心想: 丫!嘈醒左佢!立即返入籠扮乖!!!

2個版本, 睇下大家信邊個啦:059:

喵女)) 2010-6-13 12:43:46 AM
佢以為你訓左~~~~#^51^# 呵
光之天使)) 2010-6-13 01:05:01 AM
我認同你哥哥既講法~:060:
喵女)) 2010-6-13 01:14:34 AM
小心身體呀~得兔兔幫唔到你打電話咖/.\
要小心d喔~~
hh0 2010-6-13 11:35:02 AM
你阿哥講得岩
你再唔醒同你拆屋都似#^51^#
firen_freeze)) 2010-6-13 11:49:33 AM
兔兔O係兔奴眼中形象真差#^64^#
津津豬 2010-6-13 03:07:41 PM
睇黎妳哥哥了解豆潤比妳深啊!哈哈哈!:073:
elvisli 2010-6-13 08:45:27 PM
其實我都深信兔兔是懂事的..

以前我會在mocha面前裝死..佢就會好好奇咁跳上黎lam你頸..用頭仔推你隻手

知道我沒反應後就會自己跳上床玩...當我得知佢跳左上床就會醒來望住佢..佢就會呆呆地咁望住我

之後就會好自覺自己跳番落床...
KANGAI=] 2010-6-13 09:28:27 PM
我認同你哥哥既講法...
不過兔兔真係好慬事的=)
Jessie)) 2010-6-13 09:50:53 PM
睇黎係我美化左成件事wor:073:  原來佢只不過係想玩=-=
Jessie)) 2010-6-13 09:53:01 PM
原帖由 喵女 於 2010-6-13 01:14 AM 發表
小心身體呀~得兔兔幫唔到你打電話咖/.\
要小心d喔~~

謝謝關心啊~~~可能我係有d腸胃炎, 所以就會頭暈, 而家都冇事了
fishbu 2010-6-13 10:45:09 PM
哈哈..好攪笑啊你隻兔兔..
我之前都試過暈左係屋企= =" (果陣未養兔兔), 果種感覺好恐怖...:077:
真係要小心D..
uumeme 2010-6-14 09:41:42 AM
想乘機百厭:031:

快速發帖