兔仔舞

tracy)) 發表於 2010-06-15 11:20|只看該作者|倒序瀏覽|打印
1P 幣
請問大家既寶貝幾耐會跳一次兔仔舞呢?
棉花糖由3月中絶完育到宜家都無跳過舞,會唔會係佢唔開心呢?
chocolate301 2010-6-15 11:39:36 AM
差唔多日日都會跳架~~
katy)) 2010-6-15 11:45:26 AM
呀B愈大愈少(尤其絕育之後),佢而家要冇人望住佢先跳... 仲要跳得好含蓄,以前跳得好癲的~
或者佢對呢度冇新鮮感,所以少左跳 ><"
tracybb 2010-6-15 11:48:08 AM
之前bb有一次跳到好癲架#^51^#
不過佢都唔係成日跳  要得我一個係到先會跳
仲要係好小機會~#^73^#
happygirl2009 2010-6-15 12:34:30 PM
不定期
通常森美仔幹完壞事(搗蛋)或者食完草粉就會跳#^81^#
而且多數都係係廳度玩左段時間又會跳
不過每次都係跳1,2下,好短暫

津津豬 2010-6-15 12:55:47 PM
我隻仔都好少跳,有時半夜醒咗見佢在走廊自已玩到癲咗咁衝黎衝去!:059:
syl 2010-6-15 01:31:39 PM
MOMO都好耐冇跳啦
出走廊玩就會跳 xdd
chocolate301 2010-6-15 04:31:19 PM
我拖肥係次次我返屋企開門俾佢出黎玩左一陣~佢就會跳...
有時會入房跳,有時o係廳跳...
佢最鍾意極速跳入籠之後衝返出黎直衝上sofa再跳返落黎飛返入籠...
成日見到呢個情景都會覺得好好笑~~

如果sofa 冇人果陣佢都會自己好興奮咁跳黎跳去~
好似諗梗:好野..個sofa係我一個人既!!呵呵呵~ 咁!!!=P
KANGAI=] 2010-6-16 09:50:19 PM
我好想知咩叫做兔仔舞...
可以解答我嗎?!
THX=)
Annie)) 2010-6-16 10:32:35 PM
養了兩個半星期了,我個囡囡終於跳兔仔舞俾我睇了,開心到不得了

快速發帖