本來養了7年也沒事想不到這幾天竟然生蚤
現在他很虛弱吃草也沒有力
小妹這是第一次去看醫生沒有太多錢希望找間比較便宜
希望各位能推介一間給我:054:
wesky 2010-6-27 12:20:44 PM
虛弱吃草也沒有力  不關生蚤事...
儘快睇醫生
置頂文章有醫生資料
kaity 2010-6-27 12:57:56 PM
看了還是不知道邊間平
我昨天見佢身上有蚤都頗大隻
便幫他洗澡希望洗走身上的蚤,誰不知整盤水越洗越紅,我一驚就即刻幫他抹乾再吹乾
之後他就軟弱無力。
會唔會我將他的血也洗了出來?
redbean 2010-6-27 01:24:25 PM
兔仔唔應該沖涼O架
請立即打去大圍OR 九龍城 講你既情況,
睇邊間有得睇
如何無, 你去 walk -in
兔仔睇醫生一定唔平
亦無邊間平D

你要預最少 500 - 800
wesky 2010-6-27 02:29:05 PM
如果你係在乎佢, 呢一刻唔係講究邊間平, 而係儘快搵間好既去睇
香港獸醫唔會平得去邊, 再拖恐怕返魂無術
Futagoza_Kaniza 2010-6-27 02:37:41 PM
walk-in睇九龍城la. 呢間算係最平既. 不過你都係預多d囉.
而家又唔知佢咩事, 帶左佢去睇醫生先啦
hh0 2010-6-27 07:55:23 PM
甘恐佈....盤水越洗越紅......個身出血??
smallsuishan 2010-6-27 11:34:55 PM
首先...兔兔係唔需要 更甚至......係唔應該濕水沖!!!!!!!!

其次 如果你講到兔兔情況咁嚴重
你應該問既係邊個VET好 而唔係邊個VET平!!~~

希望你既兔兔冇事啦
long~spirit 2010-6-28 07:24:00 AM
錢同生命比較,錢同你地既感情比較,相信自己有答案吧,ANYWAY,快睇醫生,如果唔係後悔莫及
珊迪小姐 2010-6-28 09:56:35 AM
照計生蚤吾會令兔兔食野都無力嫁wo
有可能係其他原因 不如你睇左先啦 你養左佢甘多年都未睇過醫生
今次就算睇幾百蚊都吾過份丫
快d打去book la!!~
兔友常看的醫生資料:
http://mini-house.info/thread-41-1-1.html

吾好貪近是但睇其他醫生 分分鐘比醫生騙錢還要醫不好
好多兔友都上過當-_-

快速發帖