你們好呀!我叫小波,是媽媽在兔協領養回家的!初來報到同你們say個 Hi 先.我媽媽有好多野唔識的,請你們多多指教下她 ^.^

adamchan1023 2010-7-2 07:58:54 PM
你好呀:032: 歡迎鸛迎~~距幾大呀…哈黑色間有點似我隻仔仔雨晴…哈
fung 2010-7-3 12:22:57 AM
你起邊間兔協領養啊??
好似我上次起旺角見到果只啊:062:
kittyz 2010-7-3 11:13:17 AM
原帖由 fung 於 2010-7-3 12:22 AM 發表
你起邊間兔協領養啊??
好似我上次起旺角見到果只啊:062:

兔協好似只有一間咋@@係MK啊:021:
kittyz 2010-7-3 11:13:48 AM
你好啊小波~你好可愛呀:039:
nooo 2010-7-3 12:00:29 PM
#^30^# 佢D毛色好靚呀!
twpig 2010-7-7 09:49:44 AM
是在旺角兔友協會領養的.牠原名叫波板糖!牠十個月大了,是頑皮仔一名. :021:
twpig 2010-7-7 04:29:28 PM
你們好呀~多謝你們讚我家的百厭星!:021:
你們的兔兔都好靚好可愛呀~( 真心話 )
nooo 2010-7-7 10:35:34 PM
#^39^# 原來佢就係波板糖,我之前都試過申請領養佢,果陣話佢D牙過長需要處理,但最後兔協冇覆我#^33^#
冇覆我期間,我領養左依家隻兔兔。
twpig 2010-7-8 09:24:04 AM
回#9nooo ~我申請牠時她們說小波(波板糖)剛脫完門牙仔出來,因門牙咬合不正,:048: 嘻嘻~
你那隻兔兔都好靚呀!男仔定女仔來的?叫咩名呢?可能小波同你隻兔兔是朋友來的:009:
nooo 2010-7-9 12:41:34 AM
#^13^# 我果隻係女仔黎架,不過佢唔係係兔協領養。
twpig 2010-7-10 09:13:49 AM
嘻嘻~我以為你隻女女是在兔協領養0添~
那你是自己幫牠梳毛定係帶出去梳的?我家小波點都唔肯比我梳呀~一抱牠上手之後牠隻臭腳一放上的大脾度就即逃脫~激死~:050:
Vinkivan 2010-7-10 11:20:15 AM
又可愛又靚仔嘅小波你好呀~

我個囝囝叫Cookie, 囡囡就叫波兒, 大家做個朋友呀~!!!!
crystal_xd)) 2010-7-10 01:56:41 PM
小波真係好似一個波咁呀,
好厚肉:057:
我隻衰仔叫阿月,乖女叫飛飛呀,希望佢地可以同小波做個好朋友啦~
(哈哈,其實我仲有2隻小天同埋3隻倉鼠,計埋2隻兔就有7隻化骨龍lu~):055:
twpig 2010-7-11 09:12:12 AM
回覆#13 &#14 ,你們好呀~多謝你們願意同我家百厭星做朋友呀~:001:
好勵害呀你們可以一次過養咁多隻兔隻同小動物,我自問湊小波一個巳頭大了,成日要追住牠抺眼屎啦,牠個百厭星飲親水水都成日"乞次"仔整濕個臭鼻鼻(唉~唔關個水樽事係個衰仔飲水同食野都好心急的)所~一放工回家整晚時間都比晒個百厭星.....:050:
雖然係咁但見到牠個傻仔樣我就會好開心的啦~:059:

快速發帖