今早起床見Jacqueline食完早糧, 就第一時間抱抱先, 一反轉她抱抱, 驚見如下..........

.
.
.
.
.
.

呢塊咪係昨天阿女貼在腳掌的膠布?! 阿女貼貼下甩了, 唔知去了邊, 原來被Jacqueline踩住了!  因怕扯出來會好痛, 所以用較剪小心地連毛剪出來。

2010.07.15 膠布 002.jpg (159 KB, 下載次數: 62)

2010.07.15 膠布 002.jpg

2010.07.15 膠布.jpg (39.01 KB, 下載次數: 73)

2010.07.15 膠布.jpg

hh0 2010-7-15 09:00:19 AM
好彩無食左
Vinkivan 2010-7-15 09:24:36 AM
呵~ 好攪笑~ 兔兔胋膠布~!!#^51^#
alanfatfish 2010-7-15 09:46:31 AM
好似D動物卡通片,收傷時貼一張超大膠布...哈哈

:020:  ... 好可愛啊
smallsuishan 2010-7-15 10:01:52 AM
haha..可能佢受左傷自救!!~
幾靚呀~~ :053:
hamster1013 2010-7-15 10:29:38 AM
咁搞笑~
好彩無咬到, 無食到咋!!!
twpig 2010-7-15 10:39:58 AM
不過牠個樣真係好好笑:073: ~你唔講我以為是你專登幫牠貼0添
vianna 2010-7-15 10:47:12 AM
哈哈!!好攪笑又好可愛
elyse)) 2010-7-15 01:23:51 PM
hahahaha.....Jacqueline塊膠布貼到應一應...
好可愛
光之天使)) 2010-7-15 02:07:30 PM
佢應該自己想整甩佢好耐~
又一路行一路痴實~

依家jacqueline一定好高興~終於整走塊貼身膏藥
small_tra 2010-7-15 08:05:50 PM
比你個標題嚇死啦~!:024:

好搞笑丫個樣~!
小米 2010-7-15 11:30:03 PM
你第一眼見到時一定笑爆 XD
colour)) 2010-7-16 02:52:45 AM
#^64^# 搞笑搞笑
不過好彩你發現得早姐...如果唔係後果就不堪設想
瑤妖=) 2010-7-16 08:07:20 PM
我睇第1幅圖果時,我以為係兔兔自己貼上去tim.
貼得咁靚靚<:
rita0620)) 2010-7-16 09:13:17 PM
好搞笑~~
好似真係受左傷而要貼咁^^

快速發帖