我上再來都差唔多有1個月LA∼又問左大家好多問題
大家都冇見過泡泡:050:
終於我今日病左= =冇返工~所以等泡泡同大家SAY HALO~

泡泡最大特點就係頭上面個幾條特別長的毛毛~好易認∼:053:

HALO~

HALO~

好可腹

好可腹

佢好有性格∼只愛油墨菜

佢好有性格∼只愛油墨菜

大家放心∼我好少比泡泡好少食果乾

大家放心∼我好少比泡泡好少食果乾

hamster1013 2010-7-15 02:01:04 PM
泡泡你好呀!!
你好細個呀! 你係咪男仔呀?
點解嗰幾條毛特別長o既?
光之天使)) 2010-7-15 02:09:08 PM
兩隻耳仔:039:
豎得好高好直:037:
alanfatfish 2010-7-15 02:09:09 PM
HIHI...泡泡
乜你set左個咁潮既髮型,有幾條長毛毛係頭頂,型爆..哈哈
:062:
wanwahpenny 2010-7-15 03:10:35 PM
HAMSTER1013:
HAHA~我都覺得佢好似男仔阿~
連BETTY個度D姑娘都話佢似男仔~
不過佢係女仔來GA~
我係PET CAFE 領養時話佢係貓貓兔:056:
我覺得泡泡有小小貓貓兔的血統= =不過貓貓兔的基因只係留左係個頭度

光之天使:
個幾張相都未算高LA~
有時真係高到兩隻耳仔站住~
不過佢有時一高一低的~好可愛:055:
津津豬 2010-7-15 05:07:45 PM
好得意呀泡泡女,我覺得佢個樣似係賓尼兔多啲Wo,佢宜家幾大呀?我諗佢遲些對耳仔会垂下來的.
ping_1312 2010-7-15 05:42:02 PM
泡泡好得意牙`.
twpig 2010-7-15 05:42:59 PM
你好呀雪白的泡泡~:001:
栗子)) 2010-7-15 05:45:49 PM
泡泡隻耳仔..哈哈..好可愛..
Vinkivan 2010-7-15 09:15:50 PM
泡泡好靚女喎~ 仲好乖乖TIM~!!^^
long~spirit 2010-7-15 09:37:52 PM
好型呀個幾條毛^^超得意
wanwahpenny 2010-7-16 10:26:32 AM
原帖由 津津豬 於 2010-7-15 05:07 PM 發表
好得意呀泡泡女,我覺得佢個樣似係賓尼兔多啲Wo,佢宜家幾大呀?我諗佢遲些對耳仔会垂下來的.

@@佢7個月大
咩賓尼兔耳仔唔係一出世就垂低咩= =:056:
會之後先垂低GA!?:046:
alanfatfish 2010-7-16 11:00:16 AM
係架..賓尼一出世隻耳仔唔係即刻就下垂架,牠的耳仔隨著身體長肉,耳仔都慢慢開始有番咁上下大隻和重就會開始下垂...^_^

快速發帖