想問下呢,尿墊有咩牌子係好架?同埋邊到買?
我想唔用木糠.用尿墊. 我係住西灣河架<:
#^1_002^# hello.等我黎一個自我介紹先啦.
大家好,我個名叫老虎仔.
係個男仔黎嘅.
我今年差不多3歲.8月3號就3歲啦.(大個仔係我*v*)
我係比主人領養番黎架.我同主人得2個月咋.
雖然得2個月.但係我同主人都幾friend架.
每一晚,主人訓教之前都會帶我出黎玩架.我成日都走上主人張床到跳黎跳去.
一時時同主人訓教tim.(不過只係3分鐘-,-)
我呢個主人仲係新手,唔識抱我.不過佢都會努力架!
我今日嘅介紹完畢,多謝.
好啦.而家就比d相相你地睇啦<:

第1日去主人家

第1日去主人家

第1日去主人家

第1日去主人家

第1日去主人家

第1日去主人家

第1日去主人家

第1日去主人家

第1次出黎玩玩

第1次出黎玩玩

第1次出黎玩玩

第1次出黎玩玩

好涼呀,好舒服

好涼呀,好舒服

主人摸摸xd

主人摸摸xd

飲水都好影-,-

飲水都好影-,-

好似隻狗狗喎.(人地話)

好似隻狗狗喎.(人地話)

戴住頂帽帽xd

戴住頂帽帽xd

好舒服呀.enjoying

好舒服呀.enjoying

鍾意係個風扇隔離xd

鍾意係個風扇隔離xd

照鏡鏡?邊個咁靚仔?

照鏡鏡?邊個咁靚仔?

個枕頭仔主人整架

個枕頭仔主人整架

好似人咁訓xd

好似人咁訓xd

同主人訓教教,不過只係3分鐘-,-

同主人訓教教,不過只係3分鐘-,-

開住冷氣,正呀.

開住冷氣,正呀.

m1k1 2010-7-20 11:13:46 PM
吾好用木糠啊:048:
wesky 2010-7-20 11:34:28 PM
歡迎你啊~

吾好用木糠啊 x 2
vianna 2010-7-21 12:22:49 AM
Hello!老虎仔
你好可愛呀:023:

唔好用木糠啊 x 3
其斤 2010-7-21 12:53:57 AM
:002: 歡迎阿~
老虎仔背上既花紋~
真係好似虎紋~好可愛>///<

唔好用木糠啊 x 4
(廁所可以考慮轉木砂~吸味同吸水都好D)
adamchan1023 2010-7-21 01:20:35 AM
Welcome Welcome~~~
哈哈…你隻仔仔好特別~~迷彩兔:053: ~Very interesting
真想知道create距果個係點樣solve 個genetics combination
咁都比距combine倒 直頭係perfect 迷彩~~~~~~不過可能係accidentally created hahaha

BTW~~唔好用木糠啊 x 5
瑤妖=) 2010-7-21 02:12:24 AM

回復 5# 的帖子

木砂係咩黎架?
係唔係兔協有賣果d環保粒?
lotenten 2010-7-21 02:14:16 AM
唔好用木糠啊 x 6:063:
勞仔 2010-7-21 02:40:42 AM
佢個樣好似我家兔兔啊~:002:
唔好用木糠啊 x 7
colour)) 2010-7-21 03:48:42 AM
hihi老虎仔...
咁快就八字腳啦...睇嚟你真係好鍾意新居喎...
唔好用木糠啊x8
傘仔)) 2010-7-21 10:48:43 AM
老虎仔好得意, 佢塊面的迷彩,真係好似軍人咁保護色, 好難才分到眼耳口鼻:073: :073:

唔好用木糠啊x9
iris 2010-7-21 02:14:47 PM
原帖由 瑤妖=) 於 2010-7-21 02:12 AM 發表
木砂係咩黎架?
係唔係兔協有賣果d環保粒?

唔好用木糠呀 X 10
最好用木砂(木粒) / 環保紙砂 / 纖維紙碎
木砂同紙砂外型差不多, 只係原材料唔同, 一般 木砂 & 纖維紙碎 會比紙砂更吸水

如果只係放廁所既話我建議用 木砂 或 纖維紙碎 (因為塵較大, 但好吸水)
ping.tat 2010-7-21 03:38:54 PM
唔好用木糠呀 X 11

可以買呢隻用Feline 環保木砂7L
, 都幾抵($59/2包), 2包可以用個幾月 #^57^#

ping.tat 2010-7-21 03:40:55 PM
兔兔識唔識去廁所, 如果識就只要用Feline 環保木砂放廁所就可以了

兔兔d 顏色真係有點似老虎, 好可愛 #^65^#
瑤妖=) 2010-7-21 07:16:19 PM
如果用環保木砂.放係個次所到.
咁木砂洗唔洗放d係個籠?
兔兔係識自己去次所架<:

快速發帖