8月25日,小波離開了~
我記得一個月前的今天,懷著好興奮開心的心情去接小波回家.
小波雖然和我相處只是短短的一個月,但我對牠的愛遠超過所有人及自己的想像.
因為由知道決定領養小波那一刻,牠巳在我心裡存在了...
在這一個月裡每朝起床上班雖是短短一小時的時間,但我都怕小波悶悶放小波出來玩,牠每朝出來後都好開心地周圍走,
有時傻豬仔的牠會自己跳兔仔舞,每看見牠開心我就開心.平時的牠喜愛痴爸爸多過我,無爸爸時就先會找我玩,被爸爸罵時就好醒目地躲在媽媽背後,牠們其實真的好有靈聖的.
小波為何你走得那麼快...媽媽我好愛你好錫你的,你為何要咁忍心唔理媽媽而走...
小波..你要在另一天國生活得開心快樂...媽媽永遠都愛你鍚你的

栗子囡囡 2010-7-26 12:58:50 AM
小波一定會記得同小波爸爸媽媽的一般快樂日子的!
小波爸爸媽媽也要堅強...小波在天國都知道你們愛著他的。
WAI)) 2010-7-26 01:53:01 AM
小波~rest in peace
elvisli 2010-7-26 01:55:04 AM
小波一定會多謝你給過他幸福的時光..一個幸福的家

時間雖短..但卻不減那精彩與燦爛

小波媽也要振作...
Vinkivan 2010-7-26 02:09:59 AM
小波爸媽, 小波喺佢最後嘅日子有你哋照顧, 佢嘅兔生已無憾了, 佢會好感激你哋曾經為佢付出, 喺彩虹橋會永遠遠遠的守候你哋。

小波, 去到彩虹橋嗰度好靚咖~ 會有好多朋友仔, 唔會再有痛苦, 你要開開心心繼續生活啊~!!!!
千千 2010-7-26 04:41:27 AM
R I P
BYR BYR LA 小 波 :049:
wanwahpenny 2010-7-26 09:10:11 AM
小波~rip~要開開心心呀!!:049:
傘仔)) 2010-7-26 09:11:58 AM
小波rest in peace
vianna 2010-7-26 09:16:33 AM
小波媽媽要堅強振作
小波R I P
我同檬豬永遠都掛住你
傻Ling~ 2010-7-26 09:18:44 AM
小波, R.I.P.~
小波的爸爸媽媽亦要堅強振作呀~
光之天使)) 2010-7-26 11:30:16 AM
rip~
小波能夠享受到家庭快樂~應該已經好開心
Cottontail 2010-7-26 06:50:39 PM
byebye 小波..
May you rest in peace in the rainbow bridge.
alanfatfish 2010-7-26 07:59:58 PM
一路好走!!
小波乖乖,去到要同D哥哥姐姐打下招呼,我的小灰也在那裡,大家要玩得開開心心,唔好要媽媽為你擔心呀。

快速發帖