兔籠一個   ALEX   只售110   大家唔好意思,呢張圖係最初我係大廈後樓梯執返屋企時候所得拍低既相黎既,相中既用品同是兔 仔既上任主人留低既, 請大家唔好誤會,現在兔仔好健康,住係一個足夠空間的兔籠,不過好THANK YOU 大家

KATY012 2010-7-28 08:55:49 PM
9成新
交收地點:西鐵
聯絡方法 : 請PM我,我再提供手提電話或MSN

wanwahpenny 2010-7-28 09:01:30 PM
個籠咁細唔太岩兔兔用
另外唔好用報紙
connie0909 2010-7-28 09:44:36 PM
你點養兔仔嫁???草又冇...又用報紙~水都好似冇喎...:056:
兔霧草;)餅姬 2010-7-28 09:46:50 PM
冇草又水 \口/ 你有冇搞錯牙
個寵細到咁,佢訓都差唔多冇位
m1k1 2010-7-28 09:51:14 PM
呢個籠用泥養天竹鼠就ok#^71^#
long~spirit 2010-7-28 10:55:05 PM
樓主,請你盡快換大啲既籠,同埋唔該做返主人應有既本份,唔好求其就算,我見到張相真係覺得樓主要檢討................得罪都要講
栗子)) 2010-7-28 11:37:29 PM
只怕因兔兔已過身..先賣籠
Vinkivan 2010-7-28 11:40:16 PM
睇見你隻兔兔, 仲慘過喺無良寵物店嗰啲兔兔囉~!!

兔兔係生命嚟咖~ 你當佢係咩呀?????
long~spirit 2010-7-28 11:42:06 PM
睇見就火,咁細個籠,送俾我地都唔要......................
栗子)) 2010-7-28 11:46:05 PM
D人話兔兔易死.,.就係咁既原因:054:
angietsang 2010-7-28 11:46:29 PM
post出黎都係駁鬧:052:
栗子囡囡 2010-7-28 11:56:18 PM
我覺得兔兔好似坐監咁....一D都唔會覺得呢個係佢屋企...
點解要兩個食物碟壘起?水樽在那?兔兔已經尿尿了....報紙?唔係呀嘛....:066:
tracybb 2010-7-29 10:28:25 AM
點鮮會冇草又冇水架又冇廁所....
仲要用報紙....  
希望你正視呢個問題囉:052:
勞仔 2010-7-29 12:27:50 PM
樓主已被一眾兔友迫退了:046:

快速發帖