有冇兔友會去啊?#^72^#
siu''520 2010-7-30 07:31:47 PM
可能啦#^5_002^#
栗子)) 2010-7-30 08:37:21 PM
我收到e貓..話寄左張入場券俾我^^
hkrchei2 2010-7-30 09:54:06 PM
原帖由 栗子 於 30/7/2010 20:37 發表
我收到e貓..話寄左張入場券俾我^^

我都係丫~~ 我星期日會去睇丫~!
m1k1 2010-7-30 10:52:01 PM
yeah~我都系星期日去啊~
小米 2010-8-1 12:48:17 AM
係咪 facebook 送既票?
我覺得今次冇乜野行咁, 兔協都冇擺counter..
m1k1 2010-8-1 02:57:36 AM
系啊..吾知幾時兔協會再擺counter呢
hkrchei2 2010-8-2 09:12:17 AM
原帖由 小米 於 1/8/2010 00:48 發表
係咪 facebook 送既票?
我覺得今次冇乜野行咁, 兔協都冇擺counter..

我o係 facebook 度拎飛丫~~~
真係冇咩野睇... 可能我係養兔兔, 唔係狗狗 or 貓貓....

不過, 我都買左野~ #^39^# #^39^#
係"香港動物領養中心" 既攤位買左新玩具比花花~!!!!
做善事之餘又可以幫下D被違棄既動物…
都只係$50~~ YEAH~!!!#^30^# #^30^#

m1k1 2010-8-2 10:35:54 AM
原帖由 hkrchei2 於 2010-8-2 09:12 AM 發表

我o係 facebook 度拎飛丫~~~
真係冇咩野睇... 可能我係養兔兔, 唔係狗狗 or 貓貓....

不過, 我都買左野~ #^39^# #^39^#
係"香港動物領養中心" 既攤位買左新玩具比花花~!!!!
做善事之餘又可以幫下D被違棄既 ...

哇~好得意wo個玩具~佢中吾中意玩啊~?會吾會咬架佢#^74^#
m1k1 2010-8-2 10:36:31 AM
因為時間太趕,我買左隻兔仔公仔咋~
hkrchei2 2010-8-2 11:19:44 AM
原帖由 m1k1 於 2/8/2010 10:35 發表

哇~好得意wo個玩具~佢中吾中意玩啊~?會吾會咬架佢#^74^#

花花都鍾意呀~~~ 好奇~~ 起初唔敢入去~~~
之後就出出入入好多次~~ hahahaha~~~
m1k1 2010-8-3 11:37:51 PM
原帖由 hkrchei2 於 2010-8-2 11:19 AM 發表

花花都鍾意呀~~~ 好奇~~ 起初唔敢入去~~~
之後就出出入入好多次~~ hahahaha~~~

佢中意就太好喇~~~haa~

快速發帖