我想樂叮徵男女朋友..唔知我甘既諗法岩唔岩呢?
當然系有名冇實,只系要個名份,可以的話就見下面,如果雙方都未desex就唔見面住
因為我真系當左佢地系我既仔女,好想佢地有個老公/老婆(叫就系甘叫,不過1定唔會比佢地生BB)
有d人會話我..樂樂叮叮米1對囉,洗乜搞甘多野,但佢地系我個仔同我個女,我個仔同我個女點可以1對?!!!#^81^#
當然會比佢地相體啦(如果雙方是但1個desex左既話),甘都要佢地中意先得架嘛
其實我想甘做系岩唔岩架呢???

增加詳細資料:
注*唔系要泥生BB!只系要個名份

相:
10k10k(樂樂b):

叮叮(叮叮b):

資料:
10k10k(樂樂b):
男,1歲,出生於2009年3月12日,未desex,性格好動,喂食,唔簡飲擇食,好中意鍚mammy(姐系我#^64^#)
擇偶條件:年齡1定要細過樂樂,最好desex左,甘就可以見下面,最好都有黑眼圈#^72^#
ps.樂樂年尾會desex

叮叮(叮叮b):
女,1歲,出生於2008年12月17日,未desex,膽小怕事,喂食,會簡飲擇食,好中意比人摸
擇偶條件:年齡1定要大過叮叮,最好desex左,甘就可以見下面,最好同叮叮差唔多樣#^7_002^#
ps.叮叮今個月會desex

smallsuishan 2010-8-4 10:26:37 AM
其實 我覺得又唔駛太執著於「相體」
你咪當帶兔兔出去識下朋友囉!!
katy)) 2010-8-4 10:35:41 AM
隨緣吧~ 或者兜兜轉轉之後,樂叮始終最習慣在一起呢~

講起上黎,我呀B成歲女連一個兔朋友都冇 :025:
Pamela_peony 2010-8-4 10:47:40 AM
等豆豆好返都想帶佢去識d兔朋友!:051:
mandycpi 2010-8-4 11:00:34 AM
徵完婚之後點呢? 又唔係打算生BB... :073:
其實樂樂有叮叮,叮叮又有樂樂, 佢地又有你,  已經好足夠..
兔兔又唔識咩叫"老公/老婆" 對佢地黎講無特別意思...
栗子)) 2010-8-4 11:10:10 AM
原帖由 katy 於 2010-8-4 10:35 AM 發表
隨緣吧~ 或者兜兜轉轉之後,樂叮始終最習慣在一起呢~

講起上黎,我呀B成歲女連一個兔朋友都冇 :025:

我家的栗子2歲都冇1個兔朋友
栗子好叻打動物..包括::打龍貓,打倉鼠,咬貓貓隻手:016:

不過對兔仔又好似冇咩野..樂叮媽我地住得咁近.等天氣冇咁熱不如我地:057:

wanwahpenny 2010-8-4 11:31:04 AM
我都想等泡泡絕左育之後比佢識返d朋友仔~
我領養佢之前佢4兄弟姊妹一齊住~而家分開左得佢一個~我都驚佢好寂寞
我地本來住tuen mun~就快般去石蔭~唔知有冇兔爸兔媽住係附近呢
katy)) 2010-8-4 11:35:02 AM
原帖由 栗子 於 2010-8-4 11:10 AM 發表

我家的栗子2歲都冇1個兔朋友
栗子好叻打動物..包括::打龍貓,打倉鼠,咬貓貓隻手:016:

不過對兔仔又好似冇咩野..樂叮媽我地住得咁近.等天氣冇咁熱不如我地:057:

哈哈!! 栗子大蝦小呀(講笑姐) :037:
佢會點打GA? 呀B係屋企成日蝦D毛公仔
我覺得呀B對兔冇咩興趣… 因為帶佢去剪毛,第2隻兔好想同佢玩,但係呀B就鐘意自己探險...

有兔鄰里真好呀:032:
傘仔)) 2010-8-4 11:46:39 AM
:044: 其實都想帶兔兔見下世面......不過, 驚出面多菌多虫, 又驚兔兔會打交, 最驚緊係兔兔被人打傷啦....
mandycpi 2010-8-4 11:53:04 AM
原帖由 傘仔 於 2010-8-4 11:46 AM 發表
:044: 其實都想帶兔兔見下世面......不過, 驚出面多菌多虫, 又驚兔兔會打交, 最驚緊係兔兔被人打傷啦....

:015: 兔兔打起交上黎, 真係幾可怕架... 所以帶兔兔出去識朋友時..真係要睇到實

m1k1 2010-8-4 05:26:29 PM
唔知系米我有養狗既關係所以好想搞埋呢D冇謂野~(因為好多養狗既人都會幫自己搵老公/老婆)
其實我唔系話為佢地搵個伴,因為樂樂就系叮叮個伴,叮叮就系樂樂個伴~我只系貪得意想甘做~~~~~
相體原因其實系想睇下佢地會唔會打交~其實相體=見個面姐~如果相處得到我好想幫佢地整/買婚紗同禮服~影輯相~~~#^80^# 幾warm~~~~~#^72^#
Pamela_peony 2010-8-4 09:36:08 PM
原帖由 m1k1 於 2010-8-4 05:26 PM 發表
唔知系米我有養狗既關係所以好想搞埋呢D冇謂野~(因為好多養狗既人都會幫自己搵老公/老婆)
其實我唔系話為佢地搵個伴,因為樂樂就系叮叮個伴,叮叮就系樂樂個伴~我只系貪得意想甘做~~~~~
相體原因其實系想睇下佢地會唔 ...

我家豆豆有興趣,不過要等佢好返同大隻d sin:051:
connie0909 2010-8-4 09:50:48 PM
我家小白都未有兔兔FD...都就4歲仔~
m1k1 2010-8-5 12:29:38 AM
um..如果我開多個post系詳細D既唔知有兔友會介意呢...#^77^#
wesky 2010-8-5 12:31:32 AM
繼續係呢個post 講就好
另外, 留意論譠守則~

快速發帖