想請問咁多位有冇人會買o個o的蘋果木樹枝俾兔兔咬?
一包包好幼好似手指咁長o個種呢
katy)) 2010-8-13 09:28:10 AM
[[舉手]] 你想比兔兔試??!
tiny_rabbit 2010-8-13 10:01:03 AM
我見佢唔似係零食O個O的,又好似可以磨牙仔,想睇下有冇人買過,睇下佢地咬唔咬得呀
katy)) 2010-8-13 02:02:55 PM
可當作零食
呀B屋企都有一包,不過唔知係咪買錯左... 因為個封面係比龍貓食 = ="" 個SIZE細D,大約15蚊一包

另外有一隻叫蘋果木粒,兔兔見到會發癲。
不過唔好比咁多,我試過有少少甜,對兔兔黎講應該都幾甜… 呢隻我好耐先比一次,用黎氹下佢...
栗子)) 2010-8-13 06:08:14 PM
我試過俾..但栗子咬左幾下就唔多理條木
wm20472 2010-8-13 10:04:49 PM
之前大細妹有過....不過唔食, 全部丟棄了
territai1229 2010-8-13 11:18:24 PM
我都有買比兔兔食..佢會勁咬..咬到冇曬層外皮就唔咬架喇....
chocolate301 2010-8-14 09:02:25 AM
我拖肥會咬~~咬到出面塊皮冇o左應該冇味佢就唔咬o架喇!
我覺得對磨牙都d幫助..
tracybb 2010-8-14 11:30:27 AM
我冇試過 我呀b玩開磨牙木的.. 佢會刨到成條木條咁#^64^#
tiny_rabbit 2010-8-14 05:56:20 PM
我買左俾豆豆同小米試
豆豆見到發左癲咁:050:
但佢又係咬完層皮就唔要啦:054:
tracybb 2010-8-14 07:20:57 PM
我想問....蘋果枝係咪甜的?:054:
colour)) 2010-8-14 09:34:21 PM
嘩!!!會鐘意到發狂...
我都想試下喎....
tracybb 2010-8-14 09:58:06 PM
其實我都好想試  不過想搞清楚係普通冇加工 定係 會甜..#^59^#
williamchw 2010-8-14 11:39:45 PM
我家惠惠開頭見到會發癲,但食咗幾次就無興趣,仲有大半包都無食過,有無人想要?
katy)) 2010-8-15 05:13:06 PM
"蘋果木"應該冇加工

但係"蘋果木粒"就唔知啦... 不過2隻相比"蘋果木粒"係好香的!!!

快速發帖