:057: 鼠鼠正常尿尿係咩色
吃不到的蘋果 2008-8-22 09:44:58 PM
黃色@@?

不然你家的是什麼色@@?

要是只用木槺的話...很難看得出

我是看廚紙條看到的@@
TinG 2008-8-22 10:20:19 PM
黃色 ~~
我兩隻系黃色的`
HonEyMO 2008-8-25 02:14:59 PM
我果隻刀係黃色!!!!!..............
Tommy123 2008-8-25 02:34:02 PM
應 該 係 黃 色 .

我果 2 隻熊仔鼠既 尿尿 就深小小色 .

其它果 3 隻就係黃色 .

鼠女 2008-9-14 11:53:44 PM

回復 1# 的帖子

王王王王王王王王王王色色!
:002:
tsac_ever 2008-9-15 02:36:49 PM
家中四隻鼠鼠既尿都係黃色~~~:055:
rockman1212 2008-10-28 06:54:11 PM
我果隻係黃色..不過有d淺淺地:001:
aR婷 2008-10-29 03:32:47 PM
我養過3隻, e+戈2隻同之前戈隻d尿都係黃色......:014:
mary343226 2008-11-22 08:29:01 AM
黃色。我養果D係黃色:032: :032:
babebabebaby 2009-4-1 11:14:52 AM
你地鼠鼠既尿有冇味架???
我隻梅菜d尿尿有d "壓" 味呀 ....
棉花糖 2009-5-6 06:56:28 AM
我果隻鼠鼠ge尿尿黃黃地,好淡色.唔知係唔係因為飲得水多.:055:
Vicky 2009-5-6 10:45:01 AM
我果隻COFFEE因為間唔中會食下草,所以會係奶黃色
不過D尿跡就要用白醋先洗到:050:
甜品糕 2009-5-6 08:05:55 PM
黃色~~
冬天少飲水會深色d臭d:056:
夏天飲多水會淺色d淡d~~
左殘0腦 2009-5-31 01:25:34 PM
我果隻係黃色的 我想應該正常~~

快速發帖