剛剛買左呢隻餅仔 . 都係有人介紹我買既 ~
試左覺得呢種餅磨牙幾好, 夠硬又細細粒 !! 但只可當零食吾可以食得太多 .
我驚佢食咁多咬到牙到軟 哈 !#^64^#
津津豬 2010-8-16 11:54:39 AM
有冇相睇個樣係點架,會唔會有甜味唔適合比兔兔食架,都好想買些健康嘅零食比隻仔呀!:062:
heiidiii)) 2010-8-16 12:04:54 PM

Apple Pie Cookie Smaks

我吾係好識POST D相入泥.
希望你睇到啦 ~

Maggie)) 2010-8-16 12:11:30 PM
零食真係愈少食就愈健康.........所以樓主,你買時買,唔好比咁多:078:
katy)) 2010-8-16 12:19:34 PM
之前都諗住買,但一見係"COOKIE"就放低左...
heiidiii)) 2010-8-16 12:37:19 PM

Apple Pie Cookie Smaks

係既係既 , 我都無比佢食咁多一星期最多2粒咁當獎勵下 !

我見佢咁樣寫我先至買咋~
These Apple Pie Cookies from American Pet Diner are an all natural, great tasting treat for rabbits and other small animals. These treats are made with fresh fruit - no corn or wheat added.

Each 2 oz. (57 g) bag contains approximately 8 to 10 cookies. Remember as with any treat, not too many! We suggest no more than one a day.
katy)) 2010-8-16 01:02:13 PM
妳可以睇返兔兔幾大隻再調教個份量
我買果陣(唔係APD)個SALES就話佢自己剪開一半,隔一、二日比,但係佢家的兔兔係屬於大隻的

我就一至二星期比一粒佢,見佢連D碎都好珍惜^^ 佢真係好鍾意食啦~~~(因為佢唔食菜菜果果,所以買(正常D GE)零食氹下佢開心~
kimm 2010-8-17 06:10:54 AM
請問0係邊度買GA??
heiidiii)) 2010-8-17 10:04:42 AM

回復 7# 的帖子

咁我都係一個星期比佢食一粒仔算啦(佢本身都係細細粒嫁)
查實我中意佢磨到入面d牙仔 !
heiidiii)) 2010-8-17 10:07:27 AM

回復 8# 的帖子

8 號 兔 呀~
兔協都有呢D 野買嫁 !

快速發帖