yeah~book左30號同叮叮去絕育~
唉~本來想早D~因為我9月要番學~但系我未夠18歲~要家長陪同~所以好難就時間..
叮叮腳仔好wu jo~因為我之前dum左佢廁所塊網(因為佢有腳瘡),點知個衰妹就吾去廁所~不過已經比番個新廁所比佢用,但系e家吾識去廁所甘..所以仲教緊~我由前排已經開始幫佢抹腳仔+手仔~e家要抹密D~驚比e生話啊~haha~(樂樂都有以上問題#^37^# )
終於等到呢日!!!!!真系好開心~因為我之前都講過,樂叮D醫藥費系要我出既(其實我daddymammy口硬心軟都會比~但系我覺得我先系佢地mammy~我比系應該架囉~#^7_002^# )所以我要草錢~但系成日買野跟本草吾到~今個暑假搵到份工~做完左~呢幾日出糧~所以就可以帶叮叮去絕育喇#^79^# 樂樂就聖誕假先絕~~~~~真系好好好好好開心啊#^51^#

另外我想問下叮叮岩岩做完手術後有咩要特別注意?

yin051191 2010-8-18 12:34:55 AM
哈哈,我幫我隻兔兔約左今個星期日做呢,在9龍城動物醫院呢!約左dr betty,你呢?
尤尤 2010-8-18 12:53:13 AM
我都未夠18歲牙~
我帶奶茶絕育果陣,,原來未夠18歲...
咩都唔得~
張卡又唔可以寫我果名...要寫我媽媽....
超煩~..
我好想係用我果名囉#^81^#
m1k1 2010-8-18 02:07:57 AM
原帖由 yin051191 於 2010-8-18 12:34 AM 發表
哈哈,我幫我隻兔兔約左今個星期日做呢,在9龍城動物醫院呢!約左dr betty,你呢?

我都系呢間啊~我同個人講dr.yan/dr.betty都OK,佢冇話我知系邊個#^40^# 我聽日打去問下系邊個先..我想betty多D~
m1k1 2010-8-18 02:08:28 AM
原帖由 尤尤 於 2010-8-18 12:53 AM 發表
我都未夠18歲牙~
我帶奶茶絕育果陣,,原來未夠18歲...
咩都唔得~
張卡又唔可以寫我果名...要寫我媽媽....
超煩~..
我好想係用我果名囉#^81^#

系啊我都好想#^81^# 不過冇辦法啦~
兔霧草;)餅姬 2010-8-18 03:28:16 AM
唔夠18歲唔得-口-"
我牙媽牙爸知道絕育咁貴1定唔比我拎去絕
雖有搵我朋友同我去拉#^79^#
m1k1 2010-8-18 03:55:25 AM
原帖由 兔霧草;)餅姬 於 2010-8-18 03:28 AM 發表
唔夠18歲唔得-口-"
我牙媽牙爸知道絕育咁貴1定唔比我拎去絕
雖有搵我朋友同我去拉#^79^#

都系個辦法泥既~但系點都要比你mammy知佢desex左既~
syl 2010-8-18 12:06:09 PM
初時我mammy 話咁貴唔洗絕啦~ 反正得一隻...
咁我一路都諗住自己草錢幫佢絕既,
之後佢發情個排, mammy 就自動話: 哎呀, momo 依家成日都咁辛苦, 你快d book 日去攪啦, 錢個方面唔洗諗啦, 我過數比你....
哈哈, 可想而知, 我mum 都係好錫momo
btw, 我仲未有時間帶佢去 #^62^#
Pamela_peony 2010-8-18 12:16:33 PM
你或者等天氣涼返o的先,
因為佢地冇咁辛苦,
好小o的機會發炎,
不過如果你宜家日日都陪到佢的話就宜家絕,
因為要好小心照顧架
m1k1 2010-8-18 02:56:47 PM
原帖由 Syl 於 2010-8-18 12:06 PM 發表
初時我mammy 話咁貴唔洗絕啦~ 反正得一隻...
咁我一路都諗住自己草錢幫佢絕既,
之後佢發情個排, mammy 就自動話: 哎呀, momo 依家成日都咁辛苦, 你快d book 日去攪啦, 錢個方面唔洗諗啦, 我過數比你....
哈哈,  ...

哇~真系好~今次我mammy/daddy都會幫手比D#^13^#
m1k1 2010-8-18 02:58:13 PM
原帖由 pamela_peony 於 2010-8-18 12:16 PM 發表
你或者等天氣涼返o的先,
因為佢地冇咁辛苦,
好小o的機會發炎,
不過如果你宜家日日都陪到佢的話就宜家絕,
因為要好小心照顧架

因為叮叮就泥2歲喇..要盡快絕..我9月1號開始就吾可以日日睇住佢喇....我都有D擔心

快速發帖