佢地冇人要就要送去漁農處!!

1.      待領養動物的品種 : 灰色為獅子兔,淺灰白色為侏儒兔混種獅子兔
2.      待領養動物的性別 : 男,男
3.      待領養動物的健康狀況 : 未絕育
4.      待領養動物的年齡 : 近1歲,6個月
5.      待領養動物的性格 : 非常可愛同埋好餵食;p
6.     待領養動物之提供者的稱呼 : 小灰 , 小雲
7.     待領養動物之提供者的聯絡方法 :msn: [email protected]
8.     寵物size:  大果隻平時坐係度得20cm長,但如果真係攤長佢度 都有4x cm架
                        細果隻其實都係成人年手板甘大左右喳(ps.佢果個品種係唔會大隻)
9.     棄養原因:我要出國留學
連一個抽屜式o既籠(64cm x 50cm x 43cm) $800蚊 有齊所有日常物品(一包琴日買o既新糧,但草就除外)

轉貼..http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

尤尤 2010-8-18 12:49:42 AM
$800蚊 領養費@@??
嘩~佢咁都得既#^4_002^#
connie0909 2010-8-18 01:24:08 AM
係...但好慘~~你地有冇人想養多隻?
千千 2010-8-18 03:00:24 AM
.......
甘都得牙咩
兔霧草;)餅姬 2010-8-18 03:19:41 AM
細個隻好得意>.<
想都冇用拉-_-
800蚊w0-口-"

m1k1 2010-8-18 03:56:18 AM
細果隻有D似叮叮#^37^#
Cody)) 2010-8-18 10:23:17 AM
CONNIE, 我見你係U-WANTS放的相有幾張係放兔兔係洗手盆. 希望你不是幫兔兔沖涼啦! 其實乾洗濕洗也不應該. 更不希望有兔友帶兔兔去PXTS CAFE沖涼做SPA及做美容, 正確說法是希望大家千萬不要去那間黑店" PXTS CAFE” 因為佢地根本唔識養兔,又唔識美容,只會傷害大家的兔兔.我曾上去看過,環境不好,發出陣陣惡嗅未,兔兔全部都有很污衊,全身都有毛餅,沒有草吃只吃糧.在PXTS CAFE的兔兔全部都很可憐.:063:
希望CONNIE你盡快申請到兔協棄養,因為也需要時間排隊,你明知要去外國讀書,也應早日為兔兔安排適合領養者或地方.如果你的兔兔沒有做絕育,也要留心有人將兔兔成生育工具.也千萬不要考慮放到黑店PXTS CAFE
兔協的棄養須知:
http://www.hkrabbit.org/giveup_ch.php
Maggie)) 2010-8-18 10:27:11 AM
原帖由 Cody 於 2010-8-18 10:23 AM 發表
CONNIE, 我見你係U-WANTS放的相有幾張係放兔兔係洗手盆. 希望你不是幫兔兔沖涼啦! 其實乾洗濕洗也不應該. 更不希望有兔友帶兔兔去PXTS CAFE沖涼做SPA及做美容, 正確說法是希望大家千萬不要去那間黑店" PXTS CAFE ...

是她轉post還是是她本人棄養.......???:026:
syl 2010-8-18 12:00:18 PM
原帖由 Cody 於 2010-8-18 10:23 AM 發表
CONNIE, 我見你係U-WANTS放的相有幾張係放兔兔係洗手盆. 希望你不是幫兔兔沖涼啦! 其實乾洗濕洗也不應該. 更不希望有兔友帶兔兔去PXTS CAFE沖涼做SPA及做美容, 正確說法是希望大家千萬不要去那間黑店" PXTS CAFE ...

係佢轉貼架 ~~
Cody)) 2010-8-18 02:03:22 PM
原帖由 Syl 於 2010-8-18 12:00 PM 發表

係佢轉貼架 ~~

OIC, 咁希望兩隻兔兔好運, 可以找到個負責任既好主人啦!
connie0909 2010-8-18 06:56:20 PM
我係轉貼嫁~:050:
yy0808 2010-8-18 09:15:15 PM
希望佢地盡快搵到個好主人啦><
但冇人要時,可以唔好送去漁農處?
送去兔協唔係更好嗎?
long~spirit 2010-8-18 09:54:06 PM
棄養,仲要收$800,得哂

快速發帖