好lucky呀.我係西灣河見到個扭蛋機,係動物貼紙黎.
記得之前有兔友都貼過類似的post架^^

我扭到第3個就已經係兔兔.happy
第1個係貓貓,第2個係鼠鼠.
3個我都好鍾意xd

見到d兔兔貼紙,我係到諗:如果我隻兔兔都可以整扭蛋貼紙就好啦*v*

係咪好可愛呢?

係咪好可愛呢?

兔兔貼紙個扭蛋殼係白色架

兔兔貼紙個扭蛋殼係白色架

粉紅係貓,橙色係鼠鼠<:

粉紅係貓,橙色係鼠鼠<:

已有 1 人評分P 點 收起 理由
Vinkivan -1 已有兔友&amp;#21946;較早前開&amp;#21655;同樣&amp;#

總評分: P 點 -1   查看全部評分

shatinyou 2010-8-21 11:15:06 PM
好可愛呀~~~我都想要呀~~~>w<
smallsuishan 2010-8-21 11:18:54 PM
嘩~~ 我都好想要囉!!!!!!!!!!!!!
choi_ching 2010-8-24 12:42:46 AM
i want it too
chercher422 2010-8-24 10:59:31 PM
我第一個扭左鼠鼠,,,第2個係狗狗...但係幾時先會扭到兔兔...好想要呀~~#^30^#
m1k1 2010-8-24 11:24:12 PM
我仲系未見過呢部機啊!!#^62^# 真系勁想要狗同兔#^56^#
yy0808 2010-8-25 08:32:38 PM
我都未見我呢邊有呢部機~
好想要TOO
katy)) 2010-8-26 04:42:15 PM
我見過廟街七仔有呀!!!!
kittyz 2010-9-4 07:51:22 PM
我都有呀!我係藍色既狗仔!

快速發帖