SAMSUNG  ST550 同 SAMSUNG PL150,邊部影相好d~?
想同兔兔自拍....所以得SAMSUNG 有前置MON......3星相機耐用ma~!?
同影出來d相相質數如何....~?我本身有部CANON 870IS,會唔會CANON 果部會同SAMSUNG相相質數 差唔多架OR 邊部好d...?
另外我聽人講SAMSUNG 售後服務好好好一般~~?
THX~~!

Maggie)) 2010-8-22 02:45:15 PM
我用過佢既手機,上次拎上去SAMSUNG果度整,整左成個幾兩個月都話未有船到,所有無貨比我換……

SAMSUNG 售後服務好好好一般.......差﹗﹗﹗
elvisli 2010-8-22 05:59:33 PM
其實要自拍不一定要有自拍mon的...雖然係方便d,但始終覺得果d只係綽頭

其實你手上果部canon都不錯丫...
wesky 2010-8-22 07:21:15 PM
CANON S95 啦
新出~
想影靚d, 買EPL-1, GF-1
再靚d, 買單反
small_tra 2010-8-22 09:30:53 PM
哈~~唔該晒你地丫~~~!

唉....都係放棄佢吧~!
connie0909 2010-8-29 09:40:08 PM
我都諗緊出唔出SAMSUNG PL150定係CANON IXUS130好:001:
Vinkivan 2010-9-1 03:07:59 AM
SAMSUNG啲機真係唔好試, 我個FD喺入面做維修嘅CS, 佢都話要用任何牌子都唔好用samsung, 啲機易壞仲要拎去整都係求其幫你攪, 有時仲有啲staff拎啲客嘅機出街玩完先俾返個客咖~!!

快速發帖