我記得我第一次買OXBOW 個陣 D草係勁綠 勁香草味~
但呢排個D 灰綠色, 又無咩草味, 又乾身, 總之感覺好唔新鮮...
有時仲硬到吉親我隻手, 搞到兔兔都唔多想食咁~~
唔知大家有無同感呢?

搞到我想轉草, 聽聞JOJO都唔錯, 但好少地方有得買..
大家知唔知邊度有呢?
yy0808 2010-8-28 01:13:03 AM
我兔兔之前都有食開OXBOW,
但之後就轉左momi
chercher422 2010-8-28 02:16:54 AM
咁我又覺得無咩野(係前戈排衰D~)...因為奶茶一聽到我攞包oxbow草出黎都會發狂咁既樣...
long~spirit 2010-8-28 07:36:54 AM
我由kaytee轉jojo's,再由jo轉oxbow,jojo's係香,但勁少枝,對兔唔子
ernie168 2010-8-28 09:37:24 AM
前排OXBOW好多枯枝枯葉,仲有D一團團枯左既「蘇蘇」(唔知咩黎),以為一包係咁,點知再買又係咁...迪迪食少左好多草,成日掉晒落地唔肯食,浪費左好多草草呢...之後,我試下轉JOJO,迪迪都好鍾意食,D便便仲好靚丫~ 不過我發現一箱箱的JOJO靚過一包包的,一包包的都會有不少桔葉~ 我係係總統買的~
anthony 2010-8-28 11:17:00 AM
我今左一箱都係咁 2隻囡都唔多食
諗緊轉唔轉jojo好
栗子)) 2010-8-28 03:19:31 PM
今日先買左箱9磅..好多枯葉,好小枝..比上一箱差左
因為多葉,兔兔食多左,但對牙仔冇咁好
想轉反momi,但momi又係好多草碎:016:
傘仔)) 2010-8-28 03:59:13 PM
JOJO's 在"兔協"有售。
tracy)) 2010-8-28 10:58:52 PM
我前兩日買咗箱9lbs,又係勁多枯枝,聞落仲好似放咗好耐咁,一d草香味都無,兔兔仲要唔肯食tim....
我以為係我咁唔好彩揀中箱差啦,走去兔協買咗包40oz既,點知都係一樣........:050:
riva.)) 2010-8-29 12:11:38 AM

回復 5# 的帖子

一團團枯左既「蘇蘇」(唔知咩黎)   << 係呀~ 有超多..
搞到兔兔都好似無咩食欲咁~
hkrchei2 2010-8-29 12:32:43 AM
D 草真係一時時呀~ 我月頭買個箱好好呀~!!! 又好枝, 好GREEN; 真係好睇運氣~~~
就快食晒啦~ 希望下次都買到好似呢箱咁就好了~!
ping_1312 2010-8-29 03:26:08 PM
我隻兔兔食開OXBOW呀.果陣佢食晒草
我諗住同媽媽去旺角買OXBOW草比兔兔食.
番到屋企點知全部灰綠色.冇咩草味.兔兔吾系好鐘意食啊.
但我去大埔龍貓村買.我1打開包草好香.好綠= =
ernie168 2010-8-29 10:14:22 PM
睇黎都係一批批貨,但係見迪迪食JOJO食得幾開心,可以繼續俾佢食~:057:
Maggie)) 2010-8-30 11:47:02 AM
:051: 我覺得好似係差左 / 我手氣差左.....次次買都好灰,好唔靚﹗:050:
katy)) 2010-8-30 12:30:38 PM
OFFTOPIC一下
上星期買左包OXBXW果樹草,冇上述問題… 呀B好鐘意食!
對比AXD,AXD好枯同冇草味

快速發帖