我個女小朋友佢係琴晚3點35分走左,走時都好辛苦,我好唔開心,喊左好耐,訓得唔好!

我係今日帶左小朋友去寵之天國度,佢會於31/8 11AM火化!

我會好掛住你架小朋友,因為你係第一隻係我手裹面摸摸下就訓左覺既兔仔黎~

我祝你於彩虹橋開心快樂,快點轉生吧!!
yy0808 2010-8-29 06:37:45 PM
節哀順變...
正如你所講,兔兔會係彩虹橋過得開心快樂
APPLE 2010-8-29 08:37:58 PM
你要加油呀~~我個仔仔都係早兩日走咗...
佢會同你個女女係彩虹橋玩得開心架...
elvisli 2010-8-29 09:48:34 PM
見到自己既寶貝走得好辛苦,我明白有幾難受...但小朋友會多謝你曾給他一個溫馨的家...

R.I.P
twpig 2010-8-30 09:40:32 AM
R.I.P
兔兔如果看見你不開心,牠也會在彩虹橋上玩得不開心的, 振作呀~
sandy812)) 2010-8-30 08:40:27 PM
多謝你地呀,但係我見到佢用過既野,我就會忍唔住諗起佢,我真係十分掛住佢:063:

現在我個人都冇乜心機,人地話我好似生意失敗咁既樣!

希望過多幾個會好D
elvisli 2010-8-30 08:59:44 PM
時間會沖洗傷心,,但洗不掉你們的回憶...加油
津津豬 2010-8-30 11:06:49 PM
不要太傷心呀,我以前的宝貝們會係彩虹橋和妳的寶貝女一起開心生活的,佢會好感激妳的照顧和愛嫁!
sarah001212)) 2010-12-30 01:25:37 PM
祝你於彩虹橋開心快樂,

快速發帖