話說我都養左冬甩九個月喇
之前係擺係男友屋企養
但我太鐘意佢
所以我接左佢返屋企嚕
我同我家人都好鐘意佢架
因為佢好可愛 好有活力 同埋好笨啊
佢當佢仔仔一樣架
我好希望冬甩可以健健康康咁成長

探長啊~^^

樣衰衰咁~^^

恰眼訓~^^

好可愛~^^

好識嘆~^^

訓左嚕~^^

肯定好舒服~^^

冬甩「你搵我唔到你搵我唔到!」
long~spirit 2010-8-31 07:04:42 AM
HAHA,好得意,以後都要健康快樂呀冬甩
adamchan1023 2010-8-31 08:36:26 AM
哈哈~距個樣好呆呀~~呆呆下未訓醒甘~~
twpig 2010-8-31 08:56:15 AM
有你同你家人的愛,冬甩仔一定能健康快樂地成長的 !
津津豬 2010-8-31 09:53:00 AM
冬甩仔好趣緻啊,佢係咪獅子兔呀?妳要好好咁愛錫佢呀!:021:
otistou 2010-8-31 11:12:50 AM
4‘’提‘’ 踏雪WO@@ 好得意呀!。!!!
siuhiuhiuhiu 2010-8-31 02:14:31 PM
佢係咩兔兔呀?@@
獅子?? 好得意呀^^
真係4 提踏雪<3 令令
KANA:-$ 2010-8-31 03:22:55 PM
原帖由 long~spirit 於 2010-8-31 07:04 AM 發表
HAHA,好得意,以後都要健康快樂呀冬甩

係啊,一定會健康快樂架~^^
KANA:-$ 2010-8-31 03:23:21 PM
原帖由 adamchan1023 於 2010-8-31 08:36 AM 發表
哈哈~距個樣好呆呀~~呆呆下未訓醒甘~~

係啊,佢成日都想訓架~^^
KANA:-$ 2010-8-31 03:23:42 PM
原帖由 twpig 於 2010-8-31 08:56 AM 發表
有你同你家人的愛,冬甩仔一定能健康快樂地成長的 !

haha,多謝你啊~^^
KANA:-$ 2010-8-31 03:24:35 PM
原帖由 津津豬 於 2010-8-31 09:53 AM 發表
冬甩仔好趣緻啊,佢係咪獅子兔呀?妳要好好咁愛錫佢呀!:021:

haha,我都覺得佢好趣緻。
佢係獅子兔黎架,我會好好咁愛錫佢~^^
KANA:-$ 2010-8-31 03:25:26 PM
原帖由 otistou 於 2010-8-31 11:12 AM 發表
4‘’提‘’ 踏雪WO@@ 好得意呀!。!!!

haha,唔止4蹄啊,佢個肚仔都白色架~^^
KANA:-$ 2010-8-31 03:25:56 PM
原帖由 siuhiuhiuhiu 於 2010-8-31 02:14 PM 發表
佢係咩兔兔呀?@@
獅子?? 好得意呀^^
真係4 提踏雪

佢係獅子兔黎架,我都覺得佢好得意啊~^^
small_tra 2010-8-31 07:26:45 PM
你男朋友會唔會好掛住佢丫~!?

唔知你男朋友會唔會有相思病呢~~哈~~~
KANA:-$ 2010-9-1 02:16:37 PM
原帖由 small_tra 於 2010-8-31 07:26 PM 發表
你男朋友會唔會好掛住佢丫~!?

唔知你男朋友會唔會有相思病呢~~哈~~~

我男友好掛住佢啊,
每日都問冬甩仔做緊咩?又問佢有無肥左!

快速發帖