聽閒兔仔會跳兔子舞, 這算是嗎?
我都不清楚!!
不過普京彈彈下又幾得意-w-!

syl 2010-9-5 06:34:44 PM
無錯啦! 兔仔舞就係咁架啦 ~
好可愛呀普京, 哈哈!!!!#^9_003^#
首歌都好funny 呀~~~ 咩歌黎架
siuhiuhiuhiu 2010-9-5 06:47:54 PM
原來e 個就係兔仔舞!!^_^
第1 次見呀!!funny*
歌名係 動物橫丁 鍾嘉欣唱架! 係卡通片蒞既;D
普京係好得意<3
你的兔兔都很可愛呀!@@ 係獅子naXD
光之天使)) 2010-9-5 07:22:37 PM
哈哈~
係呀係呀~就係兔仔舞喇~
睇黎普京好開心wor~(普京呢個名真係好有趣~哈哈)

我都好鍾意"動物橫町"架!!!直情係fans呀~
siuhiuhiuhiu 2010-9-5 07:53:29 PM
兔仔舞常見嗎??
係咪真係佢開心果時先會跳架?
我想再次見到xddd
因為我太中意監獄兔既普京,
所以一至決定佢一定要叫普京XDDDDDDD

光之天使)) 2010-9-5 10:13:06 PM
原來個名係黎至監獄兔~我都好鍾意睇架~勁攪笑~
不過就唔知佢地邊隻叫咩名~

兔仔舞係兔兔開心既時候先會跳~
我諗佢都幾鍾意上你張床玩~你下次再試下LA
通常兔兔回家初期會跳多D(習慣左屋企,新鮮感又還在)
不過隨著兔兔習慣屋企既生活,佢地會慢慢跳少D~所以都幾難得架~HAHA
tracybb 2010-9-5 10:14:49 PM
普京好可愛呀 我都好中2睇監獄兔#^11^#
之前我呀b都好喜歡跳兔仔舞 依加又冇咩跳
我都好期待佢再跳 哈哈#^41^#
siuhiuhiuhiu 2010-9-5 10:38:04 PM
原帖由 光之天使 於 2010-9-5 10:13 PM 發表
原來個名係黎至監獄兔~我都好鍾意睇架~勁攪笑~
不過就唔知佢地邊隻叫咩名~

兔仔舞係兔兔開心既時候先會跳~
我諗佢都幾鍾意上你張床玩~你下次再試下LA
通常兔兔回家初期會跳多D(習慣左屋企,新鮮感又還在)
不過 ...

監獄兔打架好抽得果個個名太長啦~ 有4 個字XD
而呆呆地果隻叫普京;D

我下次唔比佢上張床到架na="=
佢激死我啦!!
好似霸地盆甘, 又柯屎又柯尿!
我比佢激死na!! 睇下遲d 住耐d, 我同佢出天台玩下跑下仲好=)
siuhiuhiuhiu 2010-9-5 10:40:09 PM
原帖由 tracybb 於 2010-9-5 10:14 PM 發表
普京好可愛呀 我都好中2睇監獄兔#^11^#
之前我呀b都好喜歡跳兔仔舞 依加又冇咩跳
我都好期待佢再跳 哈哈#^41^#

普京佢個衰仔樣好鬼似龍貓^_^
個衰仔岩岩係我張床床柯野-_-
搞到我要教狗狗甘教佢== 唔知有無用呢...

你試下比多d 新鮮感呀b, 可能佢會再跳都唔定!!^^
amen0616 2010-9-5 11:31:38 PM
我大果隻以前都會跳下..但而家唔會跳囉...
細果隻就會跳~~~好鬼死開心
小賢 2010-9-6 01:51:51 AM
好可愛呀,我兔兔跟你的是一樣的,
看見普京就像看見我BB小時侯的一樣,
牠小時侯每當放出來便跳得厲害,
現在牠是自由行,可以時時放出來,晚上才放返入籠去,
反而跳少左,真係唔識得珍惜呀..:059:
siuhiuhiuhiu 2010-9-6 01:56:46 AM
原帖由 小賢 於 2010-9-6 01:51 AM 發表
好可愛呀,我兔兔跟你的是一樣的,
看見普京就像看見我BB小時侯的一樣,
牠小時侯每當放出來便跳得厲害,
現在牠是自由行,可以時時放出來,晚上才放返入籠去,
反而跳少左,真係唔識得珍惜呀..:059:

是嗎? 我接佢番蒞都4 個月大, 無見過佢bb 呀^_^ 不過e+ 都係小朋友
普京同你bb 一樣樣? 又係灰白色既龍貓色? 好令令啊^^
甘我記住之後唔好比佢做自由行先得!!XD
小賢 2010-9-6 05:07:15 PM

回復 12# 的帖子

哈哈,咁又唔好,佢冇得做自由行好慘咖,
日日佢好似坐監咁,你看見牠出來時彈下彈下那種喜悅,你就知道牠有多興奮,
佢而家每當我入去佢既地方時,我坐在凳仔上,牠便會跳上來我大脾示意我攬實牠,
然後我便用手掃牠的毛毛跟牠說話,牠便會不動很久,因為牠很舒服呀...:053:
siuhiuhiuhiu 2010-9-6 05:34:28 PM
但係-_- 佢一跳上我張床-,-
就尿尿了....

快速發帖