e+ 都2 點lu~"~
兔友們既兔兔做緊咩呢??
可以就影張相上蒞睇下佢搞緊咩XD

千秋王子 2010-9-6 02:10:31 AM
係到沖緊涼a+a#^72^#
小賢 2010-9-6 02:21:04 AM
岩岩抱完佢,佢係度食緊野....:038:
siuhiuhiuhiu 2010-9-6 02:53:40 AM
普京岩岩食完草草之後去行左一個圈,
e+又去食草草-_-
你睇下佢柯左幾多臭臭XD

之後仲變左個波波!!

玩夠食夠就嘆左係到~"~

[img] [/img]
小賢 2010-9-6 03:15:17 AM
請問普京有幾大呀?
同埋佢係男仔嗎?做左絕育未?
如未,咁平時你有冇比隻公仔佢玩下呢?
siuhiuhiuhiu 2010-9-6 03:20:27 AM
原帖由 小賢 於 2010-9-6 03:15 AM 發表
請問普京有幾大呀?
同埋佢係男仔嗎?做左絕育未?
如未,咁平時你有冇比隻公仔佢玩下呢?

普京應該4 個月仔na, 係仔仔呀...
未絕育, 成日噴尿!! 激死我同我男友了~"~
我試過比公仔佢, 佢唔玩-_- 佢中意自己一個探險
我同男友想佢大番小小(可能過多幾個月) 先去做絕育
不過我驚佢會無e+ o甘開心, o甘活躍/.\ (佢又出籠探險中~)
我屋企有隻狗狗(仔), 做左都係o甘惡
siuhiuhiuhiu 2010-9-6 03:27:06 AM
其實圖4 有粒眼屎~"~
岩岩幫佢lew 左出蒞啦! 哈哈!!
小賢 2010-9-6 04:40:15 PM
冇錯,我諗應該還很小,因為牠的耳朵還是短短的,
而我的那隻已很長,因為已經一歲了..:021:
m1k1 2010-9-6 05:59:20 PM
吾好用木糠喇......
siuhiuhiuhiu 2010-9-6 07:48:51 PM
我都想知, 我周邊養兔兔養左好多年既朋友都係用木康做次所!
所以我先揀用木康,
木粒又變粉, 紙又唔防臭, 那可以點?
Vinkivan 2010-9-6 11:07:23 PM
原帖由 siuhiuhiuhiu 於 2010-9-6 19:48 發表
我都想知, 我周邊養兔兔養左好多年既朋友都係用木康做次所!
所以我先揀用木康,
木粒又變粉, 紙又唔防臭, 那可以點?

用環保貓砂啦~ 個人覺得好唔錯~!!
其實兔兔係草食性動物, CC同VV都唔會臭咖喎~!!
siuhiuhiuhiu 2010-9-6 11:56:19 PM
唔係bor@@" 我覺得佢d 尿尿都是臭臭啊
知唔知邊隻好用? 同埋唔好太貴!thx-_-"
m1k1 2010-9-7 12:22:48 AM
我用木粒架,樂叮D尿都好臭,用木粒冇咩味wo
siuhiuhiuhiu 2010-9-7 12:44:00 AM
我本身都係想buy 木粒, 但個sales 話會變粉, 唔係太好,
又話d 人多數+木康兩溝蒞用-_-" 之後問左幾個朋友
原來大家都用木康, 又見太平!! 所以我同男友都決定buy 左蒞用...
Pamela_peony 2010-9-7 01:28:44 PM
原帖由 siuhiuhiuhiu 於 2010-9-7 12:44 AM 發表
我本身都係想buy 木粒, 但個sales 話會變粉, 唔係太好,
又話d 人多數+木康兩溝蒞用-_-" 之後問左幾個朋友
原來大家都用木康, 又見太平!! 所以我同男友都決定buy 左蒞用...

木粒都係放廁所,變粉都唔會有影響!

快速發帖