不知不覺就養左佢半年啦...睇返D相...真係大個女lu...

一路大...頭頂上面D毛就一路少...而家得返幾條咋...#^80^#

2個月大...

2個月大...

3個月

3個月

4個月

4個月

5個月

5個月

6個月

6個月

7個月

7個月

8個月

8個月

差唔多9個月啦~~

差唔多9個月啦~~

喵喵 2010-9-7 02:34:41 AM
隻蝴蝶太大--”
BUT一樣可愛呢 ^^ 奶茶幾多歲呀

twpig 2010-9-7 08:53:06 AM
大個左d毛色都深左靚左:060:
傘仔)) 2010-9-7 08:57:02 AM
第二張相, 影唔到d腳腳, 好似一隻倉鼠呀:073:
tiny_rabbit 2010-9-7 10:34:37 AM
好可愛呀,佢幾大呀?
奶荼左手同我家小米o的絞一樣樣:057:
chercher422 2010-9-7 10:59:19 AM
奶茶而家差唔多9個月啦~~#^65^#

係呢半年真係對佢又愛又恨...咬斷4條handset, 一個mouse, 一個電話線..咬到棵富貴竹D枝斷斷下...#^31^# ~~~~不過我都仲係咁愛佢...#^43^#
siuhiuhiuhiu 2010-9-7 01:32:17 PM
奶茶好令令呀<3
大個O左, 耳仔都長O左, COLOUR更似奶茶色^_^
果然好親個名!!
小賢 2010-9-7 02:06:12 PM
我發覺奶茶好乖,她肯坐定定比你影相,
我家的BB想影一張都難.
:071:
katy)) 2010-9-7 02:10:53 PM
奶茶愈來愈識得擺POSE#^9_003^#
katy-3- 2010-9-7 05:42:46 PM
曄0v0奶茶剛到家時很瘦
但佢住係家一個月後...
肥兔兔~肥兔兔~肥兔兔~肥兔兔~肥兔兔~肥兔兔~肥兔兔~#^5_002^#
喵喵 2010-9-7 11:35:12 PM
原帖由 chercher422 於 2010-9-7 10:59 AM 發表
奶茶而家差唔多9個月啦~~#^65^#

係呢半年真係對佢又愛又恨...咬斷4條handset, 一個mouse, 一個電話線..咬到棵富貴竹D枝斷斷下...#^31^# ~~~~不過我都仲係咁愛佢...#^43^#

哈哈 大家咁話la==
我都俾我兩隻兔咬段 2次PSP义電 同埋 2次手提電話义電 仲有1次mouse線
尤尤 2010-9-8 07:01:29 PM
我家兔兔都叫奶茶....
佢好識擺pose~
好可愛~
我好鐘意佢一隻手仔白色一隻手啡色~#^65^#
chercher422 2010-9-8 09:55:45 PM
原帖由 尤尤 於 2010-9-8 07:01 PM 發表
我家兔兔都叫奶茶....
佢好識擺pose~
好可愛~
我好鐘意佢一隻手仔白色一隻手啡色~#^65^#

哈哈~~買佢返黎都係睇中佢隻鴛鴦手~~

快速發帖