之前呀媽買左個新電視,我就係個紙皮盒到介左幾塊紙皮
加D膠紙,唔洗10分鐘就搞掂^__^
可惜我味見過佢入過去(失望...)
放係次所上面..

放左D草係入面

門=.=?!

介左2個窗..

入面既情況(都唔係好差姐,點解小白你唔入去/_\")

如果佢會入去都擔心唔識去次所既小白會係入面尿尿咁就冇/口\
小白求你唔好係入面尿尿呀(拜託..):054:

wesky 2010-9-10 11:40:47 PM
真係好心機
我兩隻一定好快玩完 haha
chercher422 2010-9-11 12:43:19 AM
我都試過用紙皮整比奶茶玩...點知佢得個咬字...都唔玩既#^47^#
千秋王子 2010-9-11 01:29:33 AM
小v玩過跳上去係到彈彈下
同埋會呢入去訓教zzZZZzzzZZZ!!
我用出前一丁正的a_a
小賢 2010-9-11 03:58:37 AM
絕對睇得出你好有心機整既,不過你要抱失望的心情多一點吧,
我之前也試試好有心機整個紙皮籠,
我兔兔有幾個做法,第一,佢在裡面呵屎,有時呵葡萄便,整到個箱污糟哂,
第二,佢咬到一岩一忽! 第三,佢直頭成隻兔跳上去個箱頂,
即刻扁哂...一個星期貨仔報銷,不過紙箱只係一時的玩意,
你還是選個合適的籠吧...
#^72^#
heiidiii)) 2010-9-11 09:52:00 AM
個窗好好笑喎 !! 好有心機呀你 #^51^#
twpig 2010-9-11 11:05:41 AM
哈哈~
係呢小白好返晒末?
tracybb 2010-9-11 04:26:52 PM
#^64^# 咁好心機介2個窗ge haha  
比著呀b 應該玩到一陣ge
光之天使)) 2010-9-11 06:03:02 PM
好有心機整~
不過其實唔係隻隻兔都鍾意入屋,
佢地可能怕入左去會比人困住掛~
我家都買左間屋仔比total入去,不過又係勁少入~

btw,紙皮屋其實多數都係比兔兔咬,因為佢地鍾意咬野,
所以其實咬=玩(兔兔既世界...haha)

而且紙皮容易惹蚤/蟻等等~
記得等小白好返先玩,而且要經常注意紙皮屋既衛生情況
Pamela_peony 2010-9-11 10:28:17 PM
我都整左間紙皮屋...不過佢唔玩:050:
★NINTENKI 2010-9-12 02:48:16 PM
其實小白好返晒加啦,只不過有D甩毛既地方,Dr.話唔係有皮膚病,我E加比緊D車前草佢食
佢E加出緊毛...多謝晒大家既關心#^9_003^#

但係我呀媽扔左個屋..../_\
佢話間屋擺係個次所上面,小白D屎柯左落去地下,,
所以間屋咁就byebye左t^t
katy)) 2010-9-12 03:16:56 PM
下次搣走哂d膠紙,放喺地下比佢玩啦!! #^13^#
★NINTENKI 2010-9-12 04:09:22 PM
搣走哂d膠紙,咁佢咪會咬囉@@

快速發帖