我而家同佢之前睇開DR GERRY既..
唔知邊個VET既DESEX功夫同埋CARE做得最好呢.?
光之天使)) 2010-9-16 11:32:54 PM
其實dr.gerry做desex都好好架~
仲唔駛覆診and拆線添~
如果你地點方便睇gerry就最好~

我家total都係dr gerry度做架,
康復得好快,傷口完全無事~
喵喵 2010-9-17 12:50:52 AM
你主要想問男仔�女仔絕育呀..??
我果隻O係BETTY度絕 做得好好呀(女仔)
最重要係傷口唔洗一星期生曬毛
同埋我隻兔絕完唔夠兩個鐘自己食草 好乖
草粉都唔洗餵
同埋我覺得好既原因係個個絕完都幫佢地帶頭罩
我果隻都無帶過,完全唔咬個傷口 即係個傷口開得OK 無扯到佢D SKIN

Bravo爸爸 2010-9-17 11:44:09 PM
有無人試過Dr. Hugh 呀? 好吾好呀?
喵喵 2010-9-17 11:46:31 PM
原帖由 Bravo爸爸 於 2010-9-17 11:44 PM 發表
有無人試過Dr. Hugh 呀? 好吾好呀?

好似無聽過啊...邊間診所架..?
Bravo爸爸 2010-9-17 11:51:23 PM
梟史丹尼獸醫診所
http://www.drhugh.com.hk/index_ch.html
光之天使)) 2010-9-17 11:58:50 PM
其實都係建議返睇兔友介紹果兩三間~
無謂搵兔兔去試新野~
始終全身麻醉對兔兔黎講都有危險,
搵返比較有信譽既好d~

dr.gerry真係ok架~做絕育手術
如果你地點方便最好,
兔兔做完手術,唔好坐太耐車,快d返到屋企比較好
wesky 2010-9-18 12:06:59 AM
我兩隻都係 DR. GERRY 絕
唔帶頭罩都ok, 傷口埋得幾好~
記得攞藥同買定包草粉~
Bravo爸爸 2010-9-18 12:09:00 AM

回復 7# 的帖子

我住香港,可能會太遠
光之天使)) 2010-9-18 12:51:30 AM
如果住香港~
咁就去betty/yan果度做la~
Bravo爸爸 2010-9-18 12:58:34 AM
Dr. Betty 是在九龍城那間?
Futagoza_Kaniza 2010-9-18 01:56:38 AM
原帖由 Bravo爸爸 於 2010-9-17 11:51 PM 發表
梟史丹尼獸醫診所
http://www.drhugh.com.hk/index_ch.html

都ok既, 佢之前係紅磡獸醫診所做. 而家自己開業je.

Bravo爸爸 2010-9-18 02:08:22 AM
Thank you Futagoza_Kaniza

快速發帖