請問各位用什麼草架會比較好?
或者吾用草架比較好?#^80^#
ping_1312 2010-9-17 08:52:02 PM
用啦當然.
d草草吾洗整親兔兔隻眼牙ma!
Bravo爸爸 2010-9-17 08:59:34 PM
吾明白,同吾用架有什麽分別?
Bravo爸爸 2010-9-17 09:02:31 PM
這類形草架好吾好?

long~spirit 2010-9-17 10:04:12 PM
原帖由 Bravo爸爸 於 2010-9-17 09:02 PM 發表
這類形草架好吾好?

咁細過唔好用,最好買外掛式
hkrchei2 2010-9-17 10:10:29 PM
起初我都用草架~ 不過我既花花大食~ 只用草架, 根本唔夠用~~
都係放晒係籠裡面算LU~
Bravo爸爸 2010-9-17 11:02:31 PM

回復 5# 的帖子

但這個已經係外掛式嚟
喵喵 2010-9-17 11:18:15 PM
嘻嘻 我兩隻都用草波既
我都係覺得咁樣唔會正到兔兔隻眼 同埋感覺上乾淨衛生d
不過呢, 兔協教就把草放曬在籠底,佢話咁先唔會正到眼...
同埋草在地上佢地會食多d wo....
我覺得各有方法啦....
我隻隻都用草波都ok呀...
Bravo爸爸 2010-9-17 11:21:32 PM
但我隻兔兔總末識得去厠所,放在籠底會好dirty
傘仔)) 2010-9-18 08:43:05 AM
我隻兔兔可能因為無門牙, 所以放在草球or草架都好難扯到出來食,會食得好少好少好少, 所以, 我都係放晒在籠底。我隻識得去廁所。
tracybb 2010-9-18 08:44:45 AM
如果未識去廁所放係籠底好易污joe
我自己就用外置草架 (超巨型款)#^64^#
天才文仔 2010-9-18 10:26:21 AM
又平又大又易清潔又唔會咬就呢款.
我用左好耐,不過洗完後同新買時完全無分別.

Bravo爸爸 2010-9-18 11:48:43 AM

回復 12# 的帖子

你在那裡買嘅?好似放到好多草
PhoenixY)) 2010-9-18 11:58:23 AM
又或者用自製的草架, 在家品店買都係十元八塊. 裝草又多, 外置式又唔會減少籠內空間.

自家製外置草架

自家製外置草架

tracybb 2010-9-18 12:09:31 PM

回復 12# 的帖子

我都係呢款wo 哈哈  放到超多

快速發帖