這粒粒是在兔兔右邊的屁屁附近
一塊肉塊的感覺…好大一粒…
然後左邊也有一粒
可是比這粒小很多

請問各位知道是什麼嗎?
會不會是臭腺什麼的?
如果是的話這麼大一粒怎樣去?=口=

謝謝

connie0909 2010-9-28 10:27:06 PM
係仔仔定女女???會唔會係佢既...
佢幾大呀?
PILLOW.MA)) 2010-9-28 10:47:41 PM
佢係女女呀, 4個月大
long~spirit 2010-9-28 10:51:59 PM
你個隻係仔,呢兩粒係睪丸
細隻既兔仔開頭好難分男女,所以有機會比人呃
lunguide 2010-9-28 10:53:23 PM
但好似係仔仔GE.....
PILLOW.MA)) 2010-9-28 10:55:29 PM
仔?!
但圖入面只係右邊果粒
左邊果粒細d冇影到
d仔會鴛鴦架? @@
long~spirit 2010-9-28 11:19:29 PM
乜你兩邊完全一樣架?
原帖由 比露 於 2010-9-28 10:55 PM 發表
仔?!
但圖入面只係右邊果粒
左邊果粒細d冇影到
d仔會鴛鴦架? @@
connie0909 2010-9-29 12:45:45 AM
你擔心既可以去BODY CHECK!!唔洗估估下~
PILLOW.MA)) 2010-9-29 06:35:35 AM

回復 7# 的帖子

咁佢細得超級緊要丫嘛!!

不過岩岩網上CHECK到有兔友話
"兔仔o個兩粒嘢可能會係其中一粒首先脹起, 亦可能會兩粒一齊脹起, 都係正常gar, 唔洗擔心"
似哂我兔兔個情況> 得一邊脹左
不過都係過幾日帶佢去剪甲果時問清楚D

多謝大家

Maggie)) 2010-9-29 02:03:39 PM
做左body check未﹖:057:
smallsuishan 2010-9-29 02:38:48 PM
原帖由 connie0909 於 2010-9-29 12:45 AM 發表
你擔心既可以去BODY CHECK!!唔洗估估下~

兔兔咁細隻.....
你想佢有幾大呢!! =="
佢應該係仔仔黎的

快速發帖