經過7小時相處,暫時都好和平,雖然林B一開頭發過小小脾氣,但好快大家都一路食一路FDFD地

佢地去到早上,草已經食哂,佢地好迷茫邊到有野食,唯有一齊等林爸訓醒!!!

佢地去到早上,草已經食哂,佢地好迷茫邊到有野食,唯有一齊等林爸訓醒!!!

Desktop (2).jpg (196.43 KB, 下載次數: 39)

佢地見到食物盒都一心諗住又有得食,但點知林爸比得一粒,兩個邊夠分???

佢地見到食物盒都一心諗住又有得食,但點知林爸比得一粒,兩個邊夠分???

寸妹兔 2010-10-1 02:00:46 AM
林b同林善相處得幾好喎:031: 兩兄弟好似好fd,應該會相處愉快:038:
long~spirit 2010-10-1 07:24:27 AM
原帖由 寸妹兔 於 2010-10-1 02:00 AM 發表
林b同林善相處得幾好喎:031: 兩兄弟好似好fd,應該會相處愉快:038:

係呀,佢地呢7-8小時真係相處得好好,睇黎好快越黎越FD
★NINTENKI 2010-10-1 11:07:27 AM
林善係天竺鼠 ?
天竺鼠食草加咩=.=??
WAI)) 2010-10-1 11:35:10 AM
好可愛~ :053:
睇住佢地都覺得開心

BY THE WAY~想請問籠門口既木梯係邊買架?
long~spirit 2010-10-1 05:29:16 PM
原帖由 ★NINTENKI 於 2010-10-1 11:07 AM 發表
林善係天竺鼠 ?
天竺鼠食草加咩=.=??

係呀,食兔食既野,不過要另加維他命C俾佢
long~spirit 2010-10-1 05:31:40 PM
原帖由 WAI 於 2010-10-1 11:35 AM 發表
好可愛~ :053:
睇住佢地都覺得開心

BY THE WAY~想請問籠門口既木梯係邊買架?

係,我全家人見到佢地岩玩都好開心,兩個都細膽又善良!!
條木梯係旺角皆旺商場2樓間MINIZOO買,你有興趣,可以去上水攞(我發覺我天竺鼠唔使用梯都出到黎、送俾你沒所謂)
redbean 2010-10-1 06:14:46 PM
#^27^#
佢地相處得真係好,
點解你會諗到養林善?
long~spirit 2010-10-1 07:07:53 PM
原帖由 redbean 於 2010-10-1 06:14 PM 發表
#^27^#
佢地相處得真係好,
點解你會諗到養林善?

有次去買廁所,同老闆傾傾下,想揾個朋友陪林B,無意俾我見到林善和兩個兔女一齊住,玩得好FD,我就有了初步想法,到後來我帶林B去同啲兔、林善玩,發覺林B比兔欺負,得呢個林善不斷同林B玩,所以我好有好感,而昨晚回家沒幾耐就擺埋一齊,出奇地大家都和平相處,仲好快慣咗對方存在,而且林善(天竺鼠)9成幾既屎尿都識去廁所呵^^
kittyz 2010-10-1 08:41:58 PM
其實放埋一齊係咪一定會病架?@@
long~spirit 2010-10-1 09:02:41 PM
原帖由 kittyz 於 2010-10-1 08:41 PM 發表

有咁既可能性,但前主人養了佢同兩隻兔女7個月都沒咩事發生過
long~spirit 2010-10-1 09:03:49 PM
原帖由 kittyz 於 2010-10-1 08:41 PM 發表

你的兔和天竺鼠係未一齊住,有沒相可以分享下黎睇
小賢 2010-10-2 12:19:49 AM
真係黃金7,8小時,不過我覺得林B同林善呢個名改得好可愛,
好似一家人咁...
long~spirit 2010-10-2 07:41:20 AM
原帖由 小賢 於 2010-10-2 12:19 AM 發表
真係黃金7,8小時,不過我覺得林B同林善呢個名改得好可愛,
好似一家人咁...

改林B個陣,我就覺得佢係我林家第一個B,所以叫林B
改林善個陣,我就覺得佢肯同林B玩,又成日跟住林B,好善良,所以叫林善
APPLE 2010-10-2 11:32:28 AM
佢哋相處得好好喎
一齊食草個樣好得意
估唔到兔兔同小天可以相處得咁好:038:

快速發帖