第1次幫大福整草餅~~
-v-不過屋企冇焗爐...淨係用微波爐~叮
不過都好乾身~好趣卜卜~

*∼未叮前∼*

*∼叮好後∼*

Maggie)) 2010-10-8 12:21:02 PM
咁多顏色既﹖不過好靚呀,兔兔唔食得太多紅蘿蔔的,記得唔好一次過比得太多:057:

你叮左幾多分鐘﹖咁內裡乾身嗎﹖阿媽教,放入雪櫃可以keep到耐d的﹗:055:
其斤 2010-10-8 12:41:02 PM
原帖由 Maggie 於 2010-10-8 12:21 PM 發表
咁多顏色既﹖不過好靚呀,兔兔唔食得太多紅蘿蔔的,記得唔好一次過比得太多:057:

你叮左幾多分鐘﹖咁內裡乾身嗎﹖阿媽教,放入雪櫃可以keep到耐d的﹗:055:

哈哈~其實唔係好多紅蘿蔔咋~
咁多餅餅~加埋都唔過8分1條
(=V="可能磨左茸~睇落去好似好多咁~)

叮左6分鐘左右~內裡都好乾身~
katy)) 2010-10-8 01:48:19 PM
點整KA?? 我叮過一次... 唔夠半分鐘好大陣燶味....= ="
smallsuishan 2010-10-8 05:31:58 PM
其實我想問 中間個幾塊上面有D白色既係咩黎??
係咪燕麥片??
KANGAI=] 2010-10-8 06:00:06 PM
你好有心機整呀...
整左幾耐?
好可愛呀D草餅!
同埋白色個D係咩黎嫁?
其斤 2010-10-8 06:51:34 PM
[quote]原帖由 katy 於 2010-10-8 01:48 PM 發表
點整KA?? 我叮過一次... 唔夠半分鐘好大陣
其斤 2010-10-8 06:53:39 PM
原帖由 smallsuishan 於 2010-10-8 05:31 PM 發表
其實我想問 中間個幾塊上面有D白色既係咩黎??
係咪燕麥片??

無錯牙>v<係燕麥片黎ga~
想同d餅餅~扮下靚靚牙ma~
其斤 2010-10-8 06:56:54 PM
原帖由 KANGAI=] 於 2010-10-8 06:00 PM 發表
你好有心機整呀...
整左幾耐?
好可愛呀D草餅!
同埋白色個D係咩黎嫁?

好在有福爸幫手~
所以都唔係整左好耐~~
大約45mins 左右~
白色果d係燕麥片黎ga
smallsuishan 2010-10-8 06:57:36 PM
之前聽講過太多燕麥片 對兔兔都係唔好的
其斤 2010-10-8 07:16:56 PM
原帖由 smallsuishan 於 2010-10-8 06:57 PM 發表
之前聽講過太多燕麥片 對兔兔都係唔好的

不過我都係係原本果3湯匙到拎少少出黎做裝色...
應該冇問題掛...
http://mini-house.info/thread-3817-1-1.html
千千 2010-10-9 05:27:21 PM
:033:好靚牙
大福MA 次之整既野都好靚 =3=:039:
LOVE IT~~~ :023:
yau2121 2010-10-15 06:10:39 PM
哇..好靚咁喎(羨慕ing)..:028:

我都好想整比兔兔食,但係屋企冇焗爐:008:

微波爐叮要叮幾耐架..好驚佣會儂:034:

快速發帖