大概這個玩具波波巳成為老虎仔生活的一部份,看來"波波"會陪伴老虎仔一生了~~
raywong521 2010-10-14 05:57:15 PM
我前兩日經過金魚街,寵x城有得賣啊~有大有細:039:
hkrchei2 2010-10-17 07:04:45 PM
我今日去買左個比花花啦~!!!!

行左Q-PXT先~~ 細既$68, 大既$95...:056: :056:
再行另一間細D既竉物店... 平好多丫~~ 細既都係$48~!!!!

真係要格下價~!:040:

Miyako)) 2010-10-18 11:33:09 AM
原帖由 hkrchei2 於 2010-10-17 07:04 PM 發表
我今日去買左個比花花啦~!!!!

行左Q-PXT先~~ 細既$68, 大既$95...:056: :056:
再行另一間細D既竉物店... 平好多丫~~ 細既都係$48~!!!!

真係要格下價~!:040:

點解我搵唔到既#^56^# 細d既竉物店...叫咩名呀??我個次去搵佢地話冇呢d嫁wor...
女王的臣子 2010-10-18 10:05:18 PM

回復 17# 的帖子

原來本來係比狗狗架????唔怪得我唔知la
:050:
hkrchei2 2010-10-20 03:56:48 PM

回復 18# 的帖子

I bought it in tseun wan (Tai Pa Street near Tsuen Wan Plaza). there are many pet shop.
raywong521 2010-10-20 08:15:23 PM
我前兩日再去金魚街買野,買左一大一小的,之前係竉x城見到,但係98好似有d貴呢:014:

係竉x城對面,有一間叫xx犬舍,大既58,細既48,好抵買呢:023:

我仲見到其它寵物店有得賣,呢個波波係比狗狗用的,要去賣狗狗野既舖頭先會有得賣.

我買左一大一細,二隻兔兔,每兔一個,不過,唔知佢地玩唔玩呢:036:

Miyako)) 2010-10-21 01:13:11 AM
原帖由 raywong521 於 2010-10-20 08:15 PM 發表
我前兩日再去金魚街買野,買左一大一小的,之前係竉x城見到,但係98好似有d貴呢:014:

係竉x城對面,有一間叫xx犬舍,大既58,細既48,好抵買呢:023:

我仲見到其它寵物店有得賣,呢個波波係比狗狗用的,要 ...

我今日經過去買左喇,,但結果...蕃薯都係唔玩=0=
WAI)) 2010-10-23 08:50:03 PM

回復 22# 的帖子

我家兔兔本身都唔玩.
不過我發現佢唔係唔玩..係唔識玩!!
之後我陪佢玩左好耐..示範俾佢睇推BALL就有野食出 (REPEAT多次)
佢就愛上左喇~~ 成日走去咬同推個BALL
天才文仔 2010-10-26 10:42:04 AM
波波頭幾日兔兔係唔會"so"佢架,但當兔兔了解咗個波波既運作原理之後,就會:030: 架喇,比d耐性.

快速發帖