大概這個玩具波波巳成為老虎仔生活的一部份,看來"波波"會陪伴老虎仔一生了~~
WAI)) 2010-10-10 02:43:11 PM
自從上次見過你分享~我都買左個俾兔兔玩
佢又係勁鐘意! 玩唔停~~  太開心 :021:
APPLE 2010-10-10 03:59:58 PM
個波波好好玩咁喎...
我都想買返個俾我仔仔玩呀
光之天使)) 2010-10-10 04:12:03 PM
又幾好wor~
老虎仔鍾意玩波波~
可以走動多d~

我隻女係唔玩玩具架...晒曬我d心機~
hkrchei2 2010-10-10 07:27:52 PM
我好奇, D 糧會唔會好快就倒晒出黎~??? :053: :053:
raywong521 2010-10-10 09:52:09 PM
請問個波波係邊度買架?我都想買返個比兔兔玩#^65^#
其斤 2010-10-11 12:12:57 AM
我家大福~都買左個粉紅色~細個D既:033:
天才文仔 2010-10-11 09:17:36 AM

回復 5# 的帖子

雖然唔知點解,但係"波波"d糧玩極都仲有既,到咗今朝都仲有好多粒.....
我通常比一茶匙糧去個波波到.
hkmiko 2010-10-11 03:15:57 PM

?_?

請問個波波係邊度買架?
katy)) 2010-10-11 05:39:21 PM
咁老虎仔個早/晚餐係咪都放喺個波度???

比呀B一定會飛踢個波[她很沒耐性] #^51^#
KooDevil 2010-10-11 05:40:46 PM
yours is much better than the one i have, since mine is really easy get the pellets out
女王的臣子 2010-10-11 06:51:16 PM
請問個玩具係邊度買架???:021:
我都想買個比我家女王陛下玩~
hkrchei2 2010-10-11 08:56:52 PM

回復 8# 的帖子

謝謝你, 我諗真係去買返個比花花玩下~~ 買大定細好呢~??
lunguide 2010-10-12 11:06:33 PM
我家花生都有一個紅色,其實波內有一個分隔,可調較大小以掉出兔糧。
meimei 2010-10-13 12:16:21 AM
我都想知可以係邊到買到呀?可以話比我知嗎?
THX!!!

快速發帖