1P 幣
我網上睇到好多唔同size唔同型狀ge廁所,
但我唔知邊隻岩我兔兔@@"

我兔兔係賓尼兔,
大過會好大隻,
所以想買一個大d ge廁所俾兔兔:021:

但唔係好知咩size係最好@@
驚買左返離佢會唔岩用:011:

http://@@@@@/main/web//rabbit.htm  
尼個網中ge長方型廁所   AB65211
請問會岩我兔兔用嗎?
thx~

raywong521 2010-10-15 04:33:47 PM
我兔兔用呢款架~巳前肥妹有成2.4~2.5kg,家兔,佢久唔久就成隻訓上廁所架喇,呢款廁所夠晒大個:055:

愛訓廁所的肥妹

愛訓廁所的肥妹

Vinkivan 2010-10-15 05:02:44 PM
長方型廁所其實已經夠用, 我兩隻都係賓尼, 都係用長方型廁所~
而五角型廁所雖然大, 不過因為五角型嘅關係會比較佔位, 要視乎兔籠SIZE, 兔籠唔太大嘅話, 用長方型廁所地方會見用啲。
tracybb 2010-10-15 06:59:21 PM
我bb都係bunny 佢就用緊五角型廁所 個陣貪佢夠大個#^64^#
熊折 2010-10-15 07:49:21 PM
AB Gex 正方形 兔仔便盆
28 cm x 22.8 cm x 15 cm

請問尼個SIZE會唔會太細唔岩兔兔?@@"
THX~:021:
long~spirit 2010-10-15 11:21:25 PM
最後方案可以考慮我既特大廁所
熊折 2010-10-16 12:30:03 AM
原帖由 long~spirit 於 15-10-2010 11:21 PM 發表
最後方案可以考慮我既特大廁所

哈哈,印象中你個廁所好似係用左半個龍ge位:037:
唔知我有冇記錯:070:
尤尤 2010-10-16 10:01:14 PM
我兩隻都係賓尼....
都係用長方型廁所~
五角型廁所我都買過..不過佔籠好多位置....
最後我買埋比人...#^54^#
APPLE 2010-10-16 10:41:35 PM
我都係用緊五角形嗰隻廁所~~
因為我個籠係ALEX最大嗰隻,
所以都仲有好多位俾佢玩
熊折 2010-10-18 03:43:30 PM
我諗住等兔兔大先再換alex大寵俾佢@@"
咁我依家換長方形廁所啦~:053:

快速發帖